Nem gáz munka a fagylalt árulás nyári munkában?
Mivel még szükségem lenne egy kis pénzre, és itt a környéken más lehetőség nagyon nincs, ezért hallottam hogy van lehetőség fagyit árulni, a biciklis féle megoldással. =) Ugye erre, vagyis ilyen munkára gondolok konkrétabban: [link]
Nem tudom, mennyire jó munka ez van valakinek valami tapasztalata? Vagy nem túl égő munka?
Mindenképp fontos, hogy jó kondiban légy. Ne legyél elhízott, de piszkafa se. Tudni kell tekerni a triciklit és fagyival megpakolva még tolni sem könnyű.
Szerintem, ha van ilyen lehetőséged, akkor mindenképp vágj bele. Napozhatsz is közben. Viszont készülj fel a normálatlan emberekre (pisztácia fagyi van?, Máshol nagyobb adagot adnak, mivel adja a fagyit fakanállal? stb. megjegyzésekre)
Illetve abban az esetben, ha mindennap szeretnél menni dolgozni, nem csak akkor, mikor süt a nap, akkor keress mást. Egyéb irányban kellemes nyári munka.
Ja még annyit, hogy tavaly annál a cégnél is volt hasonló tricikli, akinél én dolgoztam, s egy fiú és egy lány felváltva mentek vele. (18 évesek)
A fiú sármőr volt, a lány is bájos, sok fagyit eladtak.
Szerintem jó dolog.
Előző voltam
A kondival nincs probléma, alapból biciklizek versenyszerűen , stb.
Ha még lehet jelentkezni, akkor megteszem.. =)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!