Bérpótló juttatást fogok igényelni, akkor most ki fognak közmunkára küldeni?
A közmunka bármi lehet. Én pl pedagógiai asszisztensnek lettem kiküldve. De igen, benne van a pakliban az utcaseprés és a csodálatos kormányunknak köszönhetően az is, hogy az ország másik végébe küldenek...
Ennyi idősen -ha nincs valami akadálya- inkább vállalj el akármilyen munkát: Tesco, benzinkút, stb. Több pénzhez is jutsz és nem is olyan megalázó, mint BPJ-ért sorba állni meg közmunkásként dolgozni...
Én most jöttem vissza közmunkáról....
A bérpótló juttatás ( újabb nevén foglalkoztatást helyettesítő támogatés) újra igénylése egy rémálom...
Engem utcatajarításra küldtek ki pl... 3 hónap volt, havi 32000 es fizetéssel.
Ahoz hogy 2012 ben te bármilyen segélyben részesülj azönkormányzatnál, ahoz neked ebben az évben 30 ledolgozott napnak kell lenned... ha idén nincs meg, jövőre egy forint se, így kényszerítenek rá a közmunkára.
Aki írta, hogy idén nem volt kiközvetítve munkára, annak gondolom nem volt meg a 30 napja sem, így jövőre nem kap semmit már :(((
Az utolsó előttinek csak egy üzenetem van ..!..
Sok sikert az álláskereséshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!