Milyen pénzt tudnék még igényelni árván?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, nővérem gyámsága alatt éltem az árvaellátásból(havi 59e), és a családi pótlékból(16e). Persze sokat besegített mellette, de most el kellett tőle szakadnom, a problémám pedig az, h mivel tovább tanultam nappali képzésre a családi pótlékot megvonták tőlem. Ösztöndíjat nem igényelhetek mert nincs meg még az első befejezett aktív félévem. Az óráim mellett nagyon nehéz melót találni, szóval most egyenlőre nem tudom mit lehetne csinálni...Az árva ellátás meg kevés az egyedüli kollégiumi élethez. köszönöm a válaszokat2011. szept. 26. 13:40
1/4 anonim válasza:
Szociális támogatást igényelhettél volna a fősulin/egyetemen.
Ha a lakhelyed részt vesz a Bursa programban, akkor azt az ösztöndíjat is.
2/4 A kérdező kommentje:
egyetemen tanulok
2011. szept. 27. 09:59
3/4 anonim válasza:
Fősuli, egyetem ilyen szempontból ugyanaz.
Gondoltam, hogy nem középfokú iskolában tanulsz, mert írtad, hogy nem kapsz már családit.
Azokat igényelheted, amiket írtam.
4/4 A kérdező kommentje:
az egyetemi támogatásról lekéstem... esetleg valami más?
2011. okt. 6. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!