Ha nyerek a lottón? Bővebben.
Mi van ha nyerek a lottón? (Pl: 5-ös)
Férjezett vagyok, válás közepén állok, nem túl jó a kapcsolatunk, de a SAJÁT bevételemből vettem a szelvényt!
Kérdés: OSZTOZKODNOM KELL VELE A TÖRVÉNY SZERINT, VAGY NEM IS KELL RÓLA TUDNIA HA ÉN AZT AKAROM NE TUDJON!??
Köszönöm a normális válaszokat!!
Igen, akkor fele-fele.
De nagyon egyszerű a dolog. A szelvény beváltására van 90 napod. Egy válás beadása max. 1 nap.
Beadod a válást és utána adod be az igényed a lottó nyereményre.
Hát nagyon köszönöm! :)
Szép napot!
Ennyi pénznél nem mintha lenne jelentősége.
Megkapod és ugyan azzal a lendülettel kiutalod egy EU-n kívüli bankparadicsomba nyitott számlára. Soha többet nem tud mit tenni veled a magyar hatóság.
Ha megkérdezik, hogy hova lett a lóvé az offshore számláról azt mondod, hogy bementél a kaszinóba és feltetted az egészet a zöld nullára - sajnos vesztettél.
Ennyi pénzel ezt meg lehet tenni könnyedén, ugyanis megteheted.
ui.: Kérdező, ha esetleg nyertél a lottón lehetnél jó hozzám és egy kis apróval megdobhatnál a tanácsért ( :D ). Mondjuk 1 millával, kéne egy új autó a családnak, mert besz@rt a régi és nem tudom már megcsináltatni, mert egy őskövület :(
Hát kedves utolsó!! :DD
Gáz, mert nem nyertem csak kíváncsi voltam..
De ha nyernék kapnál zsebből csak úgy 10 millát ezért a gyönyörű és hozzá kedves tanácsért!!!!! :)
Majd szólok ha nyerek!!
Köszi mindenkinek.. Ja és jó ötlet az átutalásos dolog, ilyenre gondoltam én is :D
:D
Mostmár nemcsak magamnak hanem neked is drukkolok! :D
ui:
Amúgy ha teljesen "legálisan" akarnál ilyet megoldani az is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!