Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nyerek a lottón? Bővebben.

Ha nyerek a lottón? Bővebben.

Figyelt kérdés

Mi van ha nyerek a lottón? (Pl: 5-ös)

Férjezett vagyok, válás közepén állok, nem túl jó a kapcsolatunk, de a SAJÁT bevételemből vettem a szelvényt!

Kérdés: OSZTOZKODNOM KELL VELE A TÖRVÉNY SZERINT, VAGY NEM IS KELL RÓLA TUDNIA HA ÉN AZT AKAROM NE TUDJON!??

Köszönöm a normális válaszokat!!

2011. júl. 19. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a szelvényt már a benyújtott válási papírok után adtad fel, akkor nem kell osztoznod, de ha még azelőtt adtad fel, hogy beadtad volna a bírósághoz a váláshoz szükséges papírokat, akkor osztozkodnod kell.
2011. júl. 19. 10:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, és ha osztozás van mégis, akkor fele-fele?
2011. júl. 19. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, akkor fele-fele.

De nagyon egyszerű a dolog. A szelvény beváltására van 90 napod. Egy válás beadása max. 1 nap.

Beadod a válást és utána adod be az igényed a lottó nyereményre.

2011. júl. 19. 11:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm! :)

Szép napot!

2011. júl. 19. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem a nyeremény beváltása számít, hanem a lottószelvényen lévő feladási dátum vagyis ami az után van, hogy játékba küldve:...... Ha az korábbi, mint a beadása a válásnak, akkor osztozkodnod kell fele-fele arányban. Az lényegtelen, hogy te csak 90 nap múlva kéred ki a pénzt, a szelvény feladása a lényeg.
2011. júl. 19. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Ennyi pénznél nem mintha lenne jelentősége.

Megkapod és ugyan azzal a lendülettel kiutalod egy EU-n kívüli bankparadicsomba nyitott számlára. Soha többet nem tud mit tenni veled a magyar hatóság.

Ha megkérdezik, hogy hova lett a lóvé az offshore számláról azt mondod, hogy bementél a kaszinóba és feltetted az egészet a zöld nullára - sajnos vesztettél.

Ennyi pénzel ezt meg lehet tenni könnyedén, ugyanis megteheted.

ui.: Kérdező, ha esetleg nyertél a lottón lehetnél jó hozzám és egy kis apróval megdobhatnál a tanácsért ( :D ). Mondjuk 1 millával, kéne egy új autó a családnak, mert besz@rt a régi és nem tudom már megcsináltatni, mert egy őskövület :(

2011. júl. 19. 14:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó!! :DD

Gáz, mert nem nyertem csak kíváncsi voltam..

De ha nyernék kapnál zsebből csak úgy 10 millát ezért a gyönyörű és hozzá kedves tanácsért!!!!! :)

Majd szólok ha nyerek!!

Köszi mindenkinek.. Ja és jó ötlet az átutalásos dolog, ilyenre gondoltam én is :D

2011. júl. 19. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:
*hozzám
2011. júl. 19. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:

:D

Mostmár nemcsak magamnak hanem neked is drukkolok! :D

2011. júl. 19. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:

ui:

Amúgy ha teljesen "legálisan" akarnál ilyet megoldani az is megoldható.

2011. júl. 19. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!