Teljesen véletlenül ütöttem le egy terméket az e-bayen! Mi ilyenkor a teendő? Egyszerűen nem tudom kifizetni, félrenyomtam
azért mondtam, hogy nem élő, mert nála, mint felhasználó nincs kinn!!! csak ha a saját vásárlásaimból nyitom meg, akkor van kinn, hogy van még öt termék, de ez nála nem jelenik meg.
azért kattintottam a buy it now-ra, mert az összes többinél, amit addig megnéztem, csak kosárba tette a terméket, és kimutatta az összegzést. ennél meg másképp volt.
és ha nem tudok fizetni, milyen következmények lesznek? mennyi lehet vajon a büntetés? egész éjjel ezeket olvasgattam, de egyszerűen nem írnak semmi konkrétat róla. és igen, amint leütöttem, és észrevettem, azonnal írtam neki, de még nem reagált.
olvastam valami ebay-es ilyen büntetésekről. de semmi részletes nem volt róla:(
ezentúl persze sokkal jobban odafigyelek, soha nem hibáztam még ilyet, pedig vásároltam már párszor ilyen helyeken:( nincs valami tapasztalat, hogy mennyire elnézőek?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!