Meddig bírjátok még a válságot? ! Mennyivel nőtt a havi kiadásotok?
hát nagyon nehezen.jövőnket megalapozó üzletbe vágott bele a párom (vállalkozunk...:-S), mikor beütött a válság, már csak egy hajszál választott el mminket, azóta is csak görgetjük magunk előtt és apránként csepegtetjük bele a pénzt.építőiparban tevékenykedünk, de nem tud minket kifizetni egy másik vállalkozó, ráadásul amit bérbeadunk annak az ára felére lecsökkent!! annak rohadt sok a törlesztője, amit ha megakarunk tartani ki kell fizetni.ott vannak a járulékok (hál'istennek én támogatott vagyok).
Ja ez a 150.000.- plusz csak a csekkek!!! ezen felül nem ettünk, nem tankoltunk, ja és már sehova sem megyünk!!
A baba aug.-ban érkezik, a házunkat is bővíteni kellene (de ez ha nem megy nem megy, így is elférünk, igaz kicsit szűkösen), de ha minden bukik ezt legalább nemtudják elvinni a fejünk fölül!
Nekünk 12e Ft-tal nőtt a törlesztőnk. Most még türelmi idő alatt vagyunk, de nem vettünk fel sok hitelt, mert számítottunk ilyesmire, és láttuk a saját határainkat. Szerencsére közben a férjem munkahelyet is váltott, úgyhogy ott többet kap 50e Ft-tal havonta, tehát lényegében pluszos a költségvetésünk.
Ti mekkora hitel után fizettek ennyit, hogy 150-el nőtt a törlesztés? És miből tudjátok fizetni?
szerencsére nekünk forint alapú a lakáshitelünk, az maradt kb. ugyanannyi és az egész összeg csak másfélmillió. azt lehet mondani, hogy számlákra és zabálnivalóra költjük az összes bevételünket. férjem is vállakozik,novemberben akart venni egy saját új gépet, ami 6 m ft. euróban kellett volna kifizetni, akkoriban kezdett felkúszni az euro 240 forintról, hát mi vártunk, hátha lejjebb megy. most 300 felett van :-))) nem tudtuk megvenni, de már mindegy is. munka van a meglévő gépünkre, de mindenki tartozik mindenkinek, senki sem tud időben és egy összegben fizetni.
de legalább nem ugrottunk bele egy hitelbe, mostanra már tutira belefulladtunk volna. ha a bajnait megválasztják, kiváncsi vagyok hol és mit fognak még lenyírni rólunk, mert tuti, hogy van a tarsolyában valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!