Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem találok munkát?

Miért nem találok munkát?

Figyelt kérdés
Február óta itthon vagyok. Elvégeztem az iskolát és azt hittem majd milyen könnyen fog menni, biztos találok gyorsan állást. Ahhoz képest minden nap nézem az álláshirdetéseket, elküldöm az önéletrajzom, legtöbbször vissza sem jeleznek,ha pedig igen akkor azt írják sajnáljuk nem ön lett a választottunk, holott annyira nem méltattak, hogy egy állásinterjúra behívjanak. Voltam már azóta pár interjún és utána nem hívtak, vagy megmondták ott helyben hogy nem engem választanak, sajnálják. Mi lesz így velem? Egész nap itthon ülök, 4 fal között, kimozdulni sincs kedvem, meg pénzem sincs vásárolgatni se. Anyukám rokkant nyugdíjas nagyon pici pénzből élünk ketten, őt is bántja ez a dolog, sokszor sír, hogy mi lesz velünk. Mezőgazdasági munkát is vállalnék a 40 fokba, de felhívtam őket is és telt ház van... Elég kilátástalannak érzem a helyzetet... Van valaki hasonló helyzetben? Érettségim, jogi asszisztens és élelmiszer eladói szakmám van, Csongrád megyében élek.
2011. júl. 4. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én se találok munkát, 1 éve diplomáztam közgazdászként, azóta itthon ülök.

Nekem is rokkantnyugdíjas az anyám, pénzünk alig, már én is bármit elvállalnék de még takarítani sem kellettem. :(

5 állásinterjún voltam csak, sose jutottam tovább.

2011. júl. 11. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem, főiskolán szerezted a diplomád?
2011. júl. 11. 12:59
 3/5 anonim válasza:

én amugy azt nem értem hogy miért vannak oda úgy az éretségivel mikor az ember kb 5diplomával semmitsem ér:S

énis 17éves vagyok és egyszerűen nem találok melót nyárra.

Ja és ezt köszönjétek orbán bácsinak meg a többi eszetlennek aki odafent ül és irányítja ezt a lepratelepet...

2011. júl. 23. 02:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Senki nincs nagyra az érettségivel...Ezt egyáltalán honnan veszed? A jogi asszisztens felsőfokú azért nagyobb végzettség mint a sima szar érettségi, és én inkább arra fektetem a hangsúlyt a végzettségem terén...
2011. júl. 23. 07:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Viszont munkát még diplomás jogászként se nagyon találni, barátnőm jövőre végez, idén kellett nekik ügyvédekhez kimenni gyakorlatra. Hát amit látott, az alapján most úgy gondolja, hogy kb. neki is lesz egy wcpapírja jövőre. De még arra se jó, mert kemény.
2011. júl. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!