Anyam jol tette szerintetek? Orexnel eladtunk egy karkotot, majd kozoltek tevedtek es kernek vissza a penzbol. Anyu meg balhezott es nem adott vissza.
Én visszaadtam volna, a boltos is ember, tévedhet.
Ti nem tudtátok, hogy csak 14 karátos a karkötő?
Én sem adtam volna vissza.
Alapvetően korrektnek tartom magam, de ez az eset nekem sem fért volna bele.
Ha én állok a pult másik oldalán, valószínű, hogy megpróbáltam volna én is, mint egy 5 % esélyt adva, hogy hátha. De egy szavam sem lenne. Tévedtem már én is, és be nyeltem. Véleményem szerint igaza volt anyudnak.
IstenFerfi válasza:
pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
ez nem csak a vevőre vonatkozik hanem az eladóra is. átvették igen. akár figyelmetlenek voltak akár csak le akartak húzni.
am meg jóhogy nem adtam volna vissza. egyből arra gondoltam volna h keresni akar vmennyit rajtam az ékszerész hát könyörgöm ez a szakmája. nemhiszem el h nem ismeri fel h hány karátos az ékszer.
jól tette anyukád
és nyugi,perelhetnek,ott a papir a kezetekben,nem lehet baj
de ekkora összeggel nem fognak perelni,mert tudják ők is hogy a perköltség ennek sokszorosa,és vesztenének
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!