Mit lehet tenni ilyenkor? SOS
Ellopták a táskámat és benne volt mindenem. Iratok, pénz, telefon minden... Semmim nem maradt, mivel benne volt a fizetésem is a tárcámban...
Van az a dolog, hogy lehet igényelni az önkormányzattól segélyt ilyen esetben, ugye?
De mit kell tennem akkor, ha nem itt vagyok bejelentve? Miskolcon vagyok jelenleg, viszont Nagykanizsán van lakásom és a lakcímkártyámon is ez a cím van... Ide csak pár hétre jöttem, viszont egyedül vagyok itt és nem tudom most mit tegyek....
Ti mit tudtok erről, hogy a miskolci önkormányzatnál is megigényelhetnék valami gyors segély félét?
Vagy ha nem akkor mit tegyek?
Huhh, baccus, Borsod... Sajnálom. Van hová menned legalább éjszakára?
Holnap menj be az önkormiba, bár nem tudom, hogy fognak-e segíteni.
Gondolom, kauciót fizettél annak idején. Elvileg az fedez legalább 1 havi költséget. Ha látja a szállásadód, hogy igyekszel törleszteni neki, akkor lehetne ennyire megértő.
Otthoni rokonokat vagy ismerősöket nem tudsz megkérni, hogy küldjenek neked pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!