Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyenkor? SOS

Mit lehet tenni ilyenkor? SOS

Figyelt kérdés

Ellopták a táskámat és benne volt mindenem. Iratok, pénz, telefon minden... Semmim nem maradt, mivel benne volt a fizetésem is a tárcámban...

Van az a dolog, hogy lehet igényelni az önkormányzattól segélyt ilyen esetben, ugye?

De mit kell tennem akkor, ha nem itt vagyok bejelentve? Miskolcon vagyok jelenleg, viszont Nagykanizsán van lakásom és a lakcímkártyámon is ez a cím van... Ide csak pár hétre jöttem, viszont egyedül vagyok itt és nem tudom most mit tegyek....

Ti mit tudtok erről, hogy a miskolci önkormányzatnál is megigényelhetnék valami gyors segély félét?

Vagy ha nem akkor mit tegyek?

2011. jún. 28. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Huhh, baccus, Borsod... Sajnálom. Van hová menned legalább éjszakára?

Holnap menj be az önkormiba, bár nem tudom, hogy fognak-e segíteni.

2011. jún. 28. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Áldozatsegítő szolgálat:

[link]

2011. jún. 28. 23:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Aludni van hely...viszont nem tudom mit csináljak...hogy hogyan fogok hazamenni, vagy ilyenek...
2011. jún. 28. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha van ott valami ismerősöd, biztos tud neked valamennyit kölcsönadni, aztán majd elküldöd neki, ha hazamentél.
2011. jún. 28. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
rendőrségi feljelentés megvolt?
2011. jún. 29. 09:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Megvolt a feljelentés...és a kríziselhárítás is...:S 100 ezres károm lett és adtak 6ezer forintot... kész ideg vagyok...mert nem tudom igazolni, hogy volt nálam ennyi pénz...mert minden papír a táskámban volt...szégyen...kitesznek az albérletemből...de ez nekik nem krízishelyzet...szép...ez Magyarország...
2011. jún. 30. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
És most hogyan tovább? Albérletben azért szoktak 1 hónap haladékot adni.
2011. júl. 1. 07:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz... Nem hiszem, hogy adna haladékot, akitől bérlem a lakást, eléggé fura ember... de nem tudom. A számlák is... meg kaja...áh, azt se tudom mit csináljak...:(
2011. júl. 2. 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Gondolom, kauciót fizettél annak idején. Elvileg az fedez legalább 1 havi költséget. Ha látja a szállásadód, hogy igyekszel törleszteni neki, akkor lehetne ennyire megértő.

Otthoni rokonokat vagy ismerősöket nem tudsz megkérni, hogy küldjenek neked pénzt?

2011. júl. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!