Pénztárosként dolgozom egy iskolában, ahol az ebédbefizetéseket én intézem. Mit tehetek ilyen helyzetben? Megvádolhatnak valamivel?
Ha abban a pillanatban mindig alairattatod a papirt mindenkivel amikor odaadja a penzt, es ugy erzed rendesen dolgozol, akkor ok. a dolog.
Nem tudom miert tette le az illeto az asztalodra a penzt, es miert nem kert rola azonnal bizonylatot.
Ha mindig mindenkinek adsz bizonylatot a penzrol, akkor nincs mitol tartanod.
Szerintem ezt a mondatot ne mondd, hogy :"Erre nem emlékszem.", mert ezt úgy is értelmezhetik, hogy "Nem emlékszel az egészre."
Inkább azt mondd, ha hívat a főnököd, hogy nem jött az irodádba a dolgozó és semmit sem fizetett be, hiszen ez történt nem?!
Mi az, hogy letette az asztalra?!Jobb helyeken nem is tartózkodhat az irodában a dolgozó, csak az irodista tudtával - akinek viszont ilyenkor mindenért felelősséget kell vállalnia.
Olyan nincs, hogy siet valaki, odabiggyeszti, meg se várja a nyugtát ( boltban pénztárnál se fogadnak el reklamációt ilyen esetben, csak, hogy más példát ne mondjak ) és akkor még Te tartod a hátadat bárki miatt is.
Velem legalábbis biztos nem játszaná ezt el senki, mert gyanítom, hogy az illető - aki most kellemetlen helyzetbe hozott - simliskedik vagy alád akar tenni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!