Hogyan van fizetés kukoricacímerezésnél?
Figyelt kérdés
Gondolom max. egy hónapig tart. Max. De ha nem, akkor miután a teljes területtel végeztünk utánna? Esetleg kéthetente? Naponta?2011. jún. 25. 10:06
1/7 anonim válasza:
mint a rendes fizetés , minden 10.én deh hétköznapra tolódik el ha hétvégére esne
2/7 anonim válasza:
Alkalmi munka és határozott idejű munkaszerződésnél mindig az utolsó munkanapon. Gondolom nem több hónapra köttök szerződést, mert egyedül akkor érvényes az előző hozzászólás.
3/7 anonim válasza:
a kukorica címerezési munka szezonális munka szóval 10.én
4/7 A kérdező kommentje:
aha, értem.:) Köszi. És ha hóvégén kezdődik akkor is 10-én? Mert akkor 10 munkanap van igaz? Nem hiszem, hogy több hónapon át csinálnánk, hiszen most kell majd címerezni, augusztusban már biztos nem virágzik a kukorica.:)
2011. jún. 25. 10:37
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, mikor fizetnek, de a 10e a következő hónap 10ét jelenti. Ha most kezdesz, július 10én csak erre a néhány napra kapsz pénzt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igen most.:)
2011. jún. 25. 11:03
7/7 anonim válasza:
Amennyiben van munkaszerződésed, abban szerepel a bérfizetés napja is, de a szezonális munka alkalmi munka, tehát a munka végeztével fizet: ha ez elseje, akkor elsején, ha huszonötödike, akkor huszonötödikén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!