Kisgyerekes anyukák! Ezt ti is így veszítek észre vagy csak én?
Szóval mostanában vannak ezek az új joghurtok ilyen micimackós, hercegnős, verdás, minden féle..
Én azt vettem észre hogy ezeket csak azért csinálják hogy a kicsi gyerekek hisztizzenek érte... Tudják jól hogy elég kínos lehet egy anyának az hogyha a Tesco közebén a gyermeke hangos üvöltésbe kezd. Ti is így gondoljátok? 13L
Mindent ezért csinálnak. A babaholmi az egyik legjobb biznisz a világon :)
a fiam utálja a joghurtot :D
mark86
Ez tiszta üzlet,normális gyerek meg nem vergődik/el lehet vonni a figyelmét értelmes és hasznos dologgal.
Ne is mondd. Szerencsére a kislányom már elég nagy ahhoz, h felfogja, hogyha éppen ezt vagy azt nem veszek meg, de azért rossz látni sokszor, hogy mennyire vágyna rá.
(hasonló véleményem van a pénztári pultokról is, h k@pnák be)
Igen, ez így van, azért csinálják ezeket, mert a mai gyerekek már tévén nőnek fel, és amit ott látnak, az kell nekik akkor is, ha úgysem eszik meg/úgysem fognak vele játszani. Ráadásul ezek a disney-s termékek még pofátlanul drágák is, mert ugye rajta van Disney neve, és akkor már kétszer annyiért kell adni, mint a tescósat, és ugye a gyerek a drágább, színesebb cuccot szúrja ki magának.
Én au pair vagyok egy családnál, ahol a gyerekek egyáltalán nem néznek tévét, nincs is a családnak tévéje. Soha életükben nem láttak még egyetlen rajzfilmet, reklámot sem. A 4 éves kislánnyal általában úgy végig tudunk menni egy bolton, hogy még egy szelet csokit se kér. Hisztizni, követelőzni egyáltalán nem szokott édességért vagy ilyesmiért, csak szépen kérni vagy kérdezni, hogy veszünk-e. Ha valamit szeretne, hogy vegyünk, azt se azért, mert meglátta és akkor már rögtön kell neki, hanem mert éhes vagy szomjas.
Szóval megfelelő neveléssel el lehet azt is kerülni, hogy követelőzzön a gyerek a boltban.
Igen a reklámok is ezért vannak..
Utolsó: Nagyon aranyos kislány lehet! :-)
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!