Elszakadt egy közüzemi csekkem, mit csináljak vele? Cellux?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 08:38
1/5 anonim válasza:
Inkább kérj belőle újat. Adott közmű ügyfélszolgálatán telefonon kérheted, kiküldik.
2/5 anonim válasza:
Vagy simán utald át a pénzt. Nekem is csekket küldenek, nem szeretem, ha önállóan vonogat valaki a számlámról, de mindíg utalom a pénzt a csekk alapján. Ugyanolyan jó, mintha befizetnéd a postán, csak nem kell sorbanállni.
3/5 A kérdező kommentje:
gázszámláról van szó. lehetséges utalni?!? hol találok erről tájékoztatót??
2009. márc. 23. 11:30
4/5 anonim válasza:
én 09.07
A csekken középen megtalálod a számlatulagdonost és a számlaszámot. Erre kell utalnod a pénzt. Felette találsz egy nagyon hosszú számot "Megbízóazonosító (befizetőazonosító)". Ezt írod a megjegyzés rovatba az utaláson. A posta is ezt csinálja, erre a számra, ezzel a megjegyzéssel utalja át a pénzt. Én minden csekket így utalok évek óta.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, nem is tudtam! ezentúl csak és kizárólag utalni fogok nekik!:)
2009. márc. 23. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!