Valaki tud diákmunkát 16 éves kortól?
légyszi ne linkeljetek be odlalakat csak 18+-os van csak olyat linkeljetek ami télleg jó
16 éves vagyok
10 év iskolai végzetség
182 centi magas, 75kg
Budapest-en kellene valami nyárimeló, meg érdeklődnék, hogy ezek az otthon interenten keresztül történő munkák nem átverések? mert olyat találtam hogy 700ft-ot befizetek megkapom a munkaanyagotés már kezdhetek is és ahány megrendelés emailt teljesitek úgy kapom a fizetést percről percre..
Szia!
Sajnos nem tudok konkrétat mondani, csak esetleg segíteni.
Most hogy már vége a sulinak, szerintem nagyon gyorsan menj be még 1x, mert fognak kérni tőled igazolást, hogy hová jársz iskolába, úgy tudom nyárra is!
Milyen nyelveket beszélsz? Milyen szinten?
Kb. a szövetkezetek 80%-ban nyáron 16 éves kortól is van munka.
Ha szeretnéd, belinkelek egy két oldalt, amit érdemes megnézned, mert korrekt munkák vannak, mindig fizetnek érte és nem csak 500 Ft-ot egy órára.
Az otthoni munkába csak akkor menj bele szerintem, ha olyan ismerősöd ajánlja, akiben megbízol.
Elmehetsz még gyorsétterembe dolgozni is, de ott nem fogsz magas órabért kapni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!