Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Albérletből kiköltözés, de...

Albérletből kiköltözés, de vannak gondok?

Figyelt kérdés
Egy éve lakunk 4en albérletben. A szerződés szerint, ha egy év után hagyjuk el a lakást, visszajár a 80.000 Ftos kaukció. Mi hamarabb, mint egy éve, de elhagyjuk a lakást, máshová költözünk. A tulaj azt mondta, így egyértelműen nem jár vissza a kaukció, és amik keletkeztek a lakásban károk, ki kell fizetnünk, ez 50. ezer Ft, kiszámolta. Jogos ez???? A kaukció nem arra van, hogy az esetleges károk ebből megtérüljenek?
2011. jún. 15. 21:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Számlákat sosem kaptunk, ő maga számolta minden hónapban h mennyit kell fizetnünk. És még van valami, de ezt sajnos ide ne írhatom ki. Ezzel, az utóbbi indokkal, amit nem írhatok ki, sarokba tudom szorítani őt, sztem sokatoknak le fog esni a dolog..
2011. jún. 15. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezért kérdeztem a számlát. Nem a közüzemikre gondolok, hanem arról, ami után adót fizet. Ha ilyet nem adott, perelni sem fog, mert ő üti meg legjobban a bokáját. Nem azt mondom, hogy éljetek vissza a helyzettel, amit ti okoztatok kárt, azt tényleg tegyétek rendbe, de ne hagyjátok, hogy többet követeljen tőletek, mint amennyi jogosan jár.
2011. jún. 15. 22:11
 13/13 anonim válasza:

Ne fizessétek ki.

Költözzetek ki a tudta nékül.Mi is így jártunk.Nem lett belőle semmi,elégedjen meg a 80 ezerrel.

2011. jún. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!