Merjek szerződni az ACN-nel?
sztem nem érdemes ezzel kezdeni.
mennyit spórolhatnál vele havonta? kiszámoltad?
Nos, én bementem a T-home-hoz, elmondtam nekik is, hogy mi a képlet, Kérdeztem, hogy akkor hogyan van ez, hát úgy néztek rám, mint a marslakóra. Szerintem, ha ilyen van valóban, akkor erről minden képviseletük minden dolgozójának is tudni kell a legkisebb faluban is, mi több feltűnő helyen az üzletben feliratozva, vagy matricázva jelezni kellene, hogy ACN partner szolgáltató, vagy ilyesmi.Vagy egy nagy átverés az egész, vagy irtó bénán és impotens módon kezelik, csinálják az egész ügyet.
Mégis, ha mást tud valaki mondani, írja meg.
Szia. Nyugodtan szerződhetsz velük. A lehetőség eddig is adott volt és rengeteg kisebb magyar cég foglalkozott ezzel. Ha rákeresel a Google-ban a CPS szolgáltatásra, látni fogod. Ezért működik: 73-2004 (IV-15) Kormányrendelet
Ez egy kötelező érvényű törvény minden szolgáltatóra.
Az ACN-ről röviden: 18 éve működik 4 kontinensen 23 országban. (Nyugat-Európa minden országában jelen van)Szóval ha átverés lenne már kiderült volna. Valóban nagyon kedvező díjakkal dolgoznak, nyilván ez sok mindenkinek nem tetszik...
Szia, szerintem nem érdemes.
Csak a többi ACN-es vonalassal tudsz ingyen beszélni, a többi vonalassal nem. Mobilt meg igen drága hívni. Ha sokat beszélsz telefonon (mobilra is) akkor inkább a T-mobile Hoppá (0ft vonalasra, 0 forint T-mobile-ra, 30ft Vodára meg Telenorra) 2800-3300ft havidíj mellett.
Az ACN-ben továbbá az sem tetszik, hogy MlM-el is foglalkozik, ami csak pár ezer embernek nyereséges, viszont ha teljesen kiépítenék a rendszert, sok százezer embert zsákmányolna ki. Egy ilyen felfogású cég eleve nem rokonszenves. További kérdés, ha már nem tud hova terjedni az MlM, és az egyéb dolgaik (ami idővel bekövetkezik) akkor is maradnak-e az olcsó tarifák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!