Hallotatok már az úgynevezett próbavásárlásról? Merjek jelentkezni vagy megint valami átverés lehet? Bővebben lent.
Én csak ajánlani tudom a Perfect Shoppingot, dolgozok nekik, mint próbavásároló, nagyon korrektek, segítőkészek, azonnal reagálnak, ha valamilyen kérdésed van.
Ha megkapod az első megbízást tőlük és jól teljesítesz, gondolok itt arra, hogy mondatokba fogalmazol, a szituáció alapján viszed végig a próbavásárlást, akkor egyre több megbízást kapsz.
A megbízások díja a munkád minősége alapján van díjazva, eddig minden kifizetésem megérkezett, szerintem érdemes belevágni, jó jövedelem kiegészítés és még jól is érzed magad a vásárolás alatt.
Nem minden esetben kell vásárolni, van ahol csak érdeklődni kell vagy kis összegben 100-200 Ft-ért kell vásárolni.
Ha nagyobb összegű a vásárlás, akkor már az üzletben visszaadják a vételárat.
Nem tudom, miért keresnek új próbavásárlókat. Nekem az a tapasztalatom, hogy regisztráltam, (több helyre is) kb. 2 hete. MIndegyik visszajelzett, hogy elfogadták. Jelentkeztem munkákra, többre, átolvastam a szitut, időt töltöttem vele, megírtam a sikeres teszteket, majd kb. 1 hétig semmi. Azt írták, majd keresnek. (Volt olyan jelentkezés is, aminek közben lejárt a beküldési határideje) Volt olyan jelentkezésem, ami egyszerűen kikerült a jelentkezésem menüpont alól, minden indoklás nélkül. Na, 2 hét óta egyetlen visszajelzést kaptam, hogy nem én kapom a munkát.
Innentől kezdve azt gondolom, mindenki döntse el, hogy megéri-e az időt tölteni ezzel, gyakorlatilag a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!