Vaterán megszívatott az eladó? Mit tehetek? Muszáj kifizetnem?
Figyelt kérdés
Azt mondta fix árra rakjam üssem le .Nem rakta .Mennyit adnék ?Mondtam .Üssem be licitnek lezárja .Nem tette.Mondtam törölje akkor a licitet ezek után mégse kell .NEm törölte,sőt erre a levélre nem is válaszolt.Megnyertem.2011. jún. 13. 19:04
1/10 anonim válasza:
Hát, ott van a levelezésetekben, hogy te azzal a feltétellel licitáltál, hogy ő vállalta a 24 órás lezárást. Nem zárta le, ezzel megszegte a vállalt kötelezettségét, ezzel szerződést szegett. Szerintem nem kell fizetned, de azért készülj fel egy negatívra.
2/10 A kérdező kommentje:
Arra hivatkozott egy nap múlva ,hogy jött rá licit nem tudta lezárni .
2011. jún. 13. 19:26
3/10 anonim válasza:
nem értem,ha beütötted licitnek amennyit adnál érte,akkor csak akkor nyerhetted te, ha senki nem licitált rá. Akkor mi a gond? Ennyit adtálvolnaérte amennyiért megkaptad
4/10 anonim válasza:
ha rálicitálsz valamire, akkor már nem lehet előbb lezárni..
Amúgy én sem értem, mi a gondod? Amit rányomtál, annyiért a tied, mivel nem licitált rá senki.
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs gond ,akár ki is fizetem bár már nincs rá szükségem.Megvettem féláron fixért .Amit ő is ígért.Más nyomott rá licitet,ezért nem tudta fixért adni .Aztán megbeszéltük hogy én beütök x ezer forintot és lezárja előbb mint 22 nap.Mert nekem kellett volna előbb a termék .Nem zárta le ,attól kezdve nem válaszolt a leveleimre.Azért kértem a licittörlést mert már megvolt mástól az árú.Ő persze nem törölte,a végén én vittem el,aki alattam volt az 500 ft kevesebbet ígért.Szóval 500 ftért genyózott .
2011. jún. 13. 19:52
6/10 anonim válasza:
Egy szerződésnek, adásvételnek nemcsak az ár, hanem a teljesítés határideje is része. Ő nem teljesítette, amit vállalt.
7/10 anonim válasza:
Ha nem kell a termék, írj egy mailt az eladónak, hogy inkorrekt volt és nem veszed át. Adj neki negatívot, írd bele röviden a szitut, hogy más okulhasson belőle. A legrosszabb ami történhet az az, hogy viszont negáz. Na, és akkor mi van? (1200 pozitívos, 0 negás vaterás vagyok.)
8/10 A kérdező kommentje:
Nem szokásom bunkózni ,de olyankor mi van ha nem jelentkezek a termékéért?
Nem olvasom el a leveleit,és nem lépek be vaterára?
2011. jún. 14. 13:18
9/10 anonim válasza:
Vagy kapsz egy negatívot, vagy mondjuk keresetet indít ellened a vateránál, rendőrségnél, bíróságnál, hogy nem teljesíted a szerződés rád eső részét. Egy rohadt emailt esetleg azért küldhetnél.
10/10 A kérdező kommentje:
küldtem elhiheted ,3 is !válaszra sem méltat!Bezzeg ő küldött hogy 24 órám van hogy fizessek!
2011. jún. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!