Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki kezességet válalt...

Ha valaki kezességet válalt valakinek és fizette helyette a kölcsönt mi igaz abból hogy az az illető aki fizetett a pénzt visszakaphatja?

Figyelt kérdés

Úgy halottam, ha valaki kezességet vállalt valakinek és helyette fizeti a kölcsönt a kölcsön lejárta után visszaigényelheti, illetve akkor ha az az illető aki nem fizetett eddig rendezte a tartozását!Ebböl mi igaz??És ha igaz is,akkor hova kell fordulni ilyen problémával?

Mert a banktól amit katunk papírt az állt benne h az illető rendezte a tartozásait...azon volt egy telszám azt felhivtuk és a csaj azt mondta h nem kaphatjuk vissza a pénzt de mindenki azt rebesgeti hogy de igen is vissza kellene hogy kapjuk...mi tévők legyünk ebben a helyzetben??Nagy szükség lenne arra a pénzre ugyhogy várom a tanácsokat...

2009. márc. 20. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom bírósághoz kell fordulni ilyen esetben
2009. márc. 20. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
és mennyi az esély, hogy visszakpjuk a pénzt?és egyáaltalán megéri??mert olyan 150.000ftrol lenne ám "csak" szó...nem olyan milliós összegről...
2009. márc. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!