Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől kérjek segítséget?

Kitől kérjek segítséget?

Figyelt kérdés
Gyermekotthonban nőttem fel, két gyönyörű gyerekem van, még majdnem 3 évig gyes-t kapok. Vettünk lakást, amit több mint egy évig újítottuk, aztán kiadtuk, hogy legalább a törlesztő bejöjjön. Anyóséknál lakunk, de kezd elviselhetetlen lenni a dolog, mert beleszólnak a gyerekekkel kapcsolatos dolgokba, apósom iszik, kötözködnek, és azt is a fejünkhöz kapjuk, ha vesznek a gyereknek egy csokit. Az albérlő szólt, hogy valószínűleg egy hónapon belül kiköltözik, és szeretnénk végre elkezdeni az életünket. Ehhez szükségünk lenne kb.4-500.000 forintra, és ez is csak arra lenne elég, hogy éppen lakható legyen a lakás, és mindent használtan veszek. Az én családom nem törődik velünk, barátaink nincsenek, anyósoméktól nem akarok kérni, és nekik sem nagyon van. Mit tehetnék?
2009. márc. 19. 16:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

iwiwen van egy "ingyen elviheto" resz, illetve az expressben is azt hiszem.. szerintem érdemes korulnezni, vannak teljesen jo dolgok.. (mi pl egy teljesen jo sarokgarniturat probaltunk boldog boldogtalanra ingyen rasozni, mert atrendeztuk a baba miatt a lakast, es igy nem jutott mar neki hely, de tok jo, es annak idejen nagyon dragan vettuk (200ezer forint).. szóval sok ilyen van, ha csak par izlesednek megfelelo felszerelest talaltok, az mar jo.

a masik, hogy a butorok egy resze olcsobban kijon,ha csinaltatod, nem pedig veszed, nezz utana, sokat lehet igy sporolni..

2009. márc. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!