Ki hol, mekkora lakásért, mennyi közös költséget fizet?
Normális, hogy anyámék a 81 nm-es panellakásért 37 ezer ft-ot fizessenek havonta közös költségként? Békásmegyeren laknak, és nem akarok cégnevet említeni, de aki oda tartozik, marha magasat fizet. Anyám azt mondja, hogy ez már szinte albértleti díj a saját lakásában. Mindenki tudja, hogy ezen felül mekkora költségek vannak egy panelban.
A lényeg, én tavaly a II. ker.-ben laktam, és kiszámoltam, hoyg abban a házban 17 ezret fizettek volna ekkora lakásért, amikor már 24 ezret fizettek, és most meg fölemelték 37 ezerre. Hova megy ez a rengeteg pénz? Hol lehet kezdeményezni ellenőrzést, ill. az összeg jogos voltát.
A lépcsőházukban 5 ilyen lakás van, az havi 180 e Ft + 10 kisebb lakás, nem tudom, azok mennyit fizetnek. Ezek iszonyú pénzek havonta, ha már egy lakótömbről, egy utcáról, lakótelepről, stb. van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!