Barátnőmmel összeköltöznénk, és 150. 000 ft-ból havonta ki lehet jönni simán nem?
Figyelt kérdés
Végre mindketten dolgozunk. Én nagyjából 90et, Ő 60at keres havonta. Ez 150 havonta minimum. Ha van túlórám ez több is lehet, de mégiscsak 150et nézem. Ebből szerintem ki lehet jönni simán Ketten havonta még albérletben is nem? Erre fele az albi 30 körül van.Nagyvonalakban 50ből kijön rezsi+albi, szerintem 60.000 Kettőnknek a kaja havonta.Barátnőmnek autó biztosítása 3havonta 6000körül. Ha jól számolok ki lehet jönni. Szerintetek is?Jól kalkuláltam kajára, rezsire?2011. máj. 25. 11:44
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd megoldjuk!!!
2011. máj. 25. 13:44
12/12 anonim válasza:
Csak a koleszosokkal ne jöjjön senki, egy koleszszoba ára köszönőviszonyban sincs egy albérleti díj + rezsi költségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!