Kinek mi a véleménye az angliai Butlins cégről? érdemes kimenni dolgozni?
Egy ismerősöm dolgozott náluk 1 évig.
Nem tudom mennyit tett félre, de gondolom megbízhatóak, ha velük maradt ennyi ideig panasz nélkül.
Nem mostani kérdés, de azért válaszolok. Lehet lesz még olyan, akit érdekel.
Végzettség nem kell, csak jól kell beszélned a nyelvet.
Én is egy évet voltam kint, 2,5 milliót tudtam félretenni. Ezt úgy, hogy a fizuból lejött a lakhatás, kaja, meg azért éltem is egy kicsit. Tehát nem magyarországi színvonalról van szó...
A pénz miatt érdemes ott lenni, de egyébként a bánásmód nevetséges. Minden baromságért leszedik a fejed. Úgy dolgoztatnak, mint a rabszolgákat. Azt hiszik mindent megtehetnek veled, és úgy bánhatnak veled, mint a kutyával, csak azért mert külföldi vagy. Az ott dolgozók nagy része kétszínű, alattomos, és direkt keresztbe akar neked tenni. Persze vannak kivételek, de kb 90%-ukra ez jellemző (a magyarokra is). Szánalmas.
Csicska meló, de legalább jól fizetnek érte. Más pozitívuma nincs.
Teljesen korrekt hely, a szabályok világosak. Nehéz munka nagyon, de ezt elmondják sokszor. Ha nem takarítottál szobákat nem fog menni. Az angolok rendesek és udvariasak.
Ugyanakkor a dolgozók nagy része tényleg kétszínű, fúrják egymást és gyűlölködnek, ha nem találsz barátokat sürgősen, hamar kihullasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!