Milyen indokkal kérhetem vissza a pénzemet?
Figyelt kérdés
A hét közepén vettem egy méregdrága napszemüveget több tízezres nagyságrendű volt az ára. Ahol vásároltam kaptam garanciajegyet, nyugtát, használati útmutatót és egy aprócska fecnit amin nincs más csak egy olasz felirat G. A..... szócskával. Nem kaptam semmilyen eredetiséget igazoló papírt. A szemüveg márkás, egy olasz fickó nevét viseli egy sas emblémával. Nem hiszem el, hogy eredeti vissza akarom vinni a boltba. Milyen indokkal álljak elő, hogy visszakapjam a pénzemet? Esetleg kérjek eredetiség igazolást vagy milyen lehetőségek állnak előttem?2011. máj. 21. 17:39
11/16 A kérdező kommentje:
Valószínű megkérem őket, arra, hogy cseréljék ki olcsóbbra és a különbözetet kérem vissza, ha nem még a vízirendőrt is odaküldöm.
2011. máj. 21. 20:34
12/16 anonim válasza:
Odaküldhetsz bármit, csak és kizárólag a jófejségükön múlik, hogy cserélnek vagy visszaadnak-e neked bármit.
Még csak másfajtára sem kötelesek neked cserélni, úgyhogy szerintem jó lesz, ha normális hangnemben próbálkozol, különben elhajtanak a francba...
13/16 anonim válasza:
Hiába fenyegetőzöl nekik nem kötelesek pénzt visszaadni.Maximum levásárolhatod,de pénzt nem fogsz visszakapni.
15/16 anonim válasza:
Miért, miért?! Mert menőzni akart a haverok előtt, azok meg megmondták neki hogy ez egy hamisítvány :)
16/16 anonim válasza:
Pajti 100%-ban bemutattad, a Magyarországi "Armani" vásárlóközönségét.. Nyugatra van presztizse a márkának, itthon a cigányok, és a magadfajták miatt eljutottunk oda, hogy cink a márka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!