Van egy albérlőm és mindig körülményes a fizetés, mit csináljak?
Az albérlőm az egyik szobát bérli.Néhány hónapja lakik nálam.Frissen volt festve a szoba és új bútorzatot raktam be.Most úgy néz ki ,hogy a munkás cuccait ledobja a padló szőnyegre,és saras cipőét is ott tárolja.Csikkeket szed és abból sodor cigarettát ettől olyan büdös van ,hogy a csukott ajtón is érezni.
Most kitalálta,hogy nem kapta meg a jövedelem pólót ami 28500 FT.6.-án kellet volna fizetnie. Sőt kért a fiamtól 5000 Ft is. Kávét,cukrot rendszeresen kéreget tőlünk.Sokszor kell adnom enni neki ,mert 3 napig nem dolgozik(maszekol)és kajálni sem tud.
Most betelt a pohár.Ha kidobom a pénzem nem kapom meg és a fiam sem. A szobát le lakta. Újra festhetem és az új ágyat is valószínű kidobhatom,mert fürdés nélkül belefekszik.Azért is szólnom kell,hogy fürödjön le munka után és ne feküdjön be a tiszta ágyba piszkosan lábszagosan.
Nem tudom mit tegyek?
Hát ha van szerződésetek, akkor talán behajthatod rajta az elmaradást.
Ha meg nincs, legokosabb, ha lenyeled a veszteséget, és elzavarod a 'csába. Cseréld le a zárt is...
Szerintem dobd ki, mielőtt nem csinál nagyobb kárt..
Először is zárcsere!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!