Teszvesz-vatera:vannak szövetségesek?
sokszor elnézem hogy olykor tényleg nem is igazán jó ruhák, csomagok árai az égig mennek, míg mások (akár az enyém is vagy ismerőseimé is) pedig nem kelnek el. vannak akik egymással szövetségbe lépnek és úgy licitálják direkt fel az árakat? tapasztaltatok ilyet?
itt van nekem is sok ruhám, nem kértem nagy árat értük,mégsem mentek el. érdemes egyáltalán ezeken az oldalakon eladni?
Én is próbáltam ott eladni szép, márkás, kiváló állapotú ruhaneműt, korrekt leírással, jó fotókkal - nem megy.
Nincsen ennek az online aukciózásnak kultúrája Magyarországon.
Mindig megpróbálnak kijátszani; bármilyen olcsón rakod fel, valaki beírja, hogy a feléért megvenné, aztán ha mégis rábólintasz, eltűnik; az aukció nyertesei vonakodnak fizetni; maga az oldal is (mindkettő) szánalmas, primitív, kelet-európai paródiája az eBay-nek.
Az eBayen sokkal hamarább el lehet adni bármit, külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!