Teszvesz-vatera:vannak szövetségesek?
sokszor elnézem hogy olykor tényleg nem is igazán jó ruhák, csomagok árai az égig mennek, míg mások (akár az enyém is vagy ismerőseimé is) pedig nem kelnek el. vannak akik egymással szövetségbe lépnek és úgy licitálják direkt fel az árakat? tapasztaltatok ilyet?
itt van nekem is sok ruhám, nem kértem nagy árat értük,mégsem mentek el. érdemes egyáltalán ezeken az oldalakon eladni?
Pont egyik nap hallottam ilyesmiről, hogy az egyik csak megkérte a barátnőjét, ugyan licitáljon már rá a dolgaira, mert magasabb árat akar.Ebből kiindulva lehet, hogy többen is csinálják.
A ruhák árairól csak annyit, hogy sajna a postaköltséget is hozzá kell adni.Én pont ezért, csak csomagokat veszek.Olyan 5-6 daradbtól éri meg.
csak olykor látom hogy 1-2-3 aukciót lebonyolító tag viszi fel az árakat.
én is hírdettem csomagokat de csak egy kelt eddig el. nem tudom mit csinálok rosszul igyekszem jó képeket csinálni, figyelemfelkeltőket. 1Ft-ról azért nem indítok mert van egy min.ár mait kérnék érte és volt iylen aukcióm, nem érte el a min. árat így fizethettem 120Ft-ot pluszban.
aki tudja a jó eladás titkát, megírhatná :)
persze, hogy vannak. több olyan eladó is van akinek több rege van (csak telefonszám és email cím kell...) és védett ajánlatot tesz rá annyit amennyiért el akarja adni. így ingyen van a "minimálár".
múlt hónapban jártam úgy, hogy akartam venni egy ruhacsomit de rendesen túlszárnyalta az árat. az eladótól már vásároltam, így tudta az email címemet. írt, hogy ő vette meg a ruhákat, mennyit adnék érte? nagyon durva
fúúú, hát ez nagyon durva :DD ...és megvetted végül a csomagot?
én nem is gondoltam ilyenre hogy a min. árat nem kellene fizetnem és lehet jobban járnék ha a saját dolgomra licitálnék-....akkor alighanem túl becsületes vagyok :) az a "baj" hogy én nem vagyok képes mást átverni, inkább magamat verem át. de lehet ezen változtatnom kellene?
nem kell jutalékot fizetni!
ha 1.-ról indítod, ingyenes a feltöltés. utána ha megveszed magadtól, be kell jelölni, hogy az adás-vétel nem jött létre így a feltöltés jutalékát kell fizetni a szabályzat szerint ami ugye ingyenes
hát most látom hogy bár jó ideje vásárolok , fél éve adok el, de még nem ismerem a kiskapukat :)
azt hiszem ez akkor sem az én műfajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!