Most mit kell tennem? Be kell bennem a papirért? Nagyon fontos.
Tehát volt egy munkahelyem,ahonnan késöbb létszám csökkentés volt igy leszámoltattak.Ez idöben nekem történt a béremböl egy bizonyos letiltás tartozás miatt igy a fizetésem csak 77%át kaptam meg ű.Mikor leszámoltam erröl a tiltásról is kaptam csatolmányt mint a többiröl is (bérelszámolás stb stb).Késöbb felvételt nyertem egy másik munkahelyen ahol a stócombol kiszedtek egy csomo papirt vele együtt a letiltásomrol szolo igazolást is,de munkába nem áltam a cégnél és most ujra a régi munkahelyemre megyek vissza,
A kérdés:Most akkor be kell mennem a céghez leszámolni ugyan ugy?hogy megkapjam a letiltásrol a papirjaim?Mit kell tennem?
Nagyon uj vagyok a dologban 21éves vagyok ez az elsö ilyen munkahelyem és fogalmam sincs mi hogyan müködik.elöre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!