Megéri behajtanom a tartozást az elözö lakoimtol?
tehát alig 4 honapig albérletet biztositottam két lány részére.Ebböl egyszer fizettek csak,a napokban kitessékeltem öket,ha nem fizetnek nem maradhatnak.Se szo se beszéd nélkül husvét napján kilakotattam öket,idöt sem hagyva.
A kérdésem az hogyha biroságra viszem az ügyet megéri ez nekem?nem volt bejelentve az albérlet kiadása,nekem feketén müködött.De irtunk szerzödést,aMmiben az ált,minden honap 15-ig ki kell fizetniük a pénzt.persze ez nem történt meg,igy kapásbol mondhatják hogy fizetve volt.A csekkeket ugyebár én fizettem,igy mikor nekik emikor elöször esedékessé vált az albérlet fizetése kézbe kaptam a pénzt,én rendeztem minden számlát..A pénzt nekem adták át,igy én fizettem az esedékes rezsit.
Nekem ez mibe fájna?
Minek vártál eddig?
Nálunk ha 1hónapig nem fizet valaki akkor kimegyünk és szépen dobáljuk ki sorban a cuccait ..anyjával szórakozzon.
(Volt már rá példa,még mielőtt belekötnétek..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!