Szívessen adtok ismerősöknek/barátoknak kölcsönt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 22:12
1/7 anonim válasza:
Nem, mert csak hónapok múlva (vagy sosem) kapom vissza. Ráadásul nem is igazi segítség az nekik, mert a kölcsönt vissza is kell adni. Inkább más módon igyekszem segíteni.
2/7 anonim válasza:
sosem adok kölcsön, és én sem kértem még soha
...
4/7 anonim válasza:
Igen, és nem volt még belőle gondom.
5/7 anonim válasza:
nem adok kölcsön, pláne nem barátoknak
6/7 anonim válasza:
Barátoknak igen. Nagyon megválogatom, kivel barátkozom, viszont így bennük maximálisan megbízom. Minden alkalommal eddig a megbeszélt időpontra hiánytalanul megkaptam a pénzt.
Én is kértem kölcsön már nem egyszer, bizony hatalmas segítség tud lenni néha.
Szerintem az embernek kutya kötelessége a barátaival segíteni egymást. Hiszen kire másra számítson?
Viszont az innen-onnan jött ismerősnek, akivel talán ha kétszer beszéltem, vagy akár nap mint nap ül mellettem, de nem tudtam összebarátkozni vele, nem adok. Bennük nem bízom annyira, mint a barátaimban.
7/7 anonim válasza:
Adtam is és kaptam is már anyagi segítséget. Megbízok a barátaimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!