Van 3 milliom, amibol szeretnek 4 milliot csinlani, a 4bol 5ot, es igy tovabb. Tozsdehez nem ertek, van valami otleteket?

A tőzsdét verd ki a fejedből, felraknál 3 millát a tőzsdére???
Vállalkozz! valami nagyon kicsibe gondolkodj hátha elég lesz.
Nem írtad mivel foglalkozol ugyh nem tudok tippet se írni...

Estetleg érdeklődési kör stb, mibe akarod befektetni?
Nagyon helyesen gondolkodsz hogy nem cseszed el ezt becsülöm benned. Tőlem nem áll messze a könyvelés szóval kérdezz nyugodtam de nem tudom mi az ami érdekel.
Szolgáltatás? Értékesítés? stb? vagy mi? írj! vagy semmi 5let nincs?
Mindenesetre nagyon vigyázz arra a pénzre és ne éld fel szerintem.
Örököltél?

Vendeglatas, esetleg egy kisebb etterem nyitasahoz gondolom nem eleg. olyasmire gondoltam, mint a fornettis, de sokkal jobb kajakkal. Bar nem tudom mennyire jonne be.
Erdekel meg a zold eletmod, es egyre tobb embert is erint, bar ehhez egy egyedi otlet kell.
A banki lekotes a legvegso eset, mert igaz azzal is nyerek, de nem olyan sokat.
Amugy igen, orokoltem.

A most kapott 3 milliód többet ér mint 2 év múlva ugyamez a 3 millió ez a pénz időértékének "törvénye"
Berakni a bankba hosszútávon, nem jó 5let, csak a legvégső eset. Ne ebből élj, hanem ezt forgasd
Ha egyedit akarsz akkor nehéz dolgod lesz: esetleg ezt tudom ajánlani így hirtelen: [link] Nem tudom a feltételeket és még nem is voltam ilyen pizzázóba viszont terjeszkedik és ha kinövi magát akkorára mint a megdonálc akkor jó esély, a tőkét viszont érdeklődd meg.
Esetleg valami látványpékség?
Milyen szakon vagy amúgy? Gazdasági? akkor tudod a dolgokat kb, csak azért mert sok minden kell egy alapításnál...
Viszont ez kis pénz még mindig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!