Vaterán vásároltam, a termék nem érkezett meg. Megkaphatom még az árut, ha elkavarodott a postán?
Az eladónak kizárólag pozitív visszajelzései voltak. Megérkezett hozzá a pénz és azt írta h elküldte az árut.
Szóltam neki h ellenőrizze a postán. (nem túl nagy értékű dologról van szó, de szeretnék hozzájutni) eltelt 4-5 nap a feladás óta.
Ajánlott küldeménynek van egy hivatkozási száma, amit a feladóvevényre és a küldeményre is ráragasztanak. Az eladótól elkéred a számot és felhívod a postát.
Nálunk pár hete helyettesítő postás volt, elfelejtett értesítőt hagyni, hogy küldeményem érkezett...
Köszönöm a válaszokat!
A hétvégét természetesen nem számoltam bele :)
Olyan dolgot rendeltem, amit borítékban küldenek (postaládába dobják és nem kell semmit sem aláírni h átvettem)
ajánlott levelet aláírással tudod átvenni. Más dolog, hogy bizonyos leveleket valamiért nem iratnak alá.
Rendeltem valamit zsibvásárról. Az eladó alapból írta a bemutatkozásában, hogy gyakori tapasztalata, hogy begyömöszölik a szekrénybe az ajánlott levelet is a postások, ezért tértivevény kell blabla.
Nem hittem neki, mert nekem mindig felhozzák az ajánlott levelet.
Hát nem. Bedobták. Az RR jelzésű levelet. Nem tudom mi alapján döntik el, hogy mit kell aláírni és mit nem, ez lenne a lényege az egésznek pedig, hogy könyvelt. Ha nem íratják alá, akkor hogy lehet bizonyítani, hogy átvettem és nem kavarta el a posta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!