Ha egy karkötőt szeretnék csomagként feladni, hogyan kell?
mennyi az értéke?
úgy add fel, hogy a feladási költség 15 szöröse fedezze az értékét
legolcsóbb verzió egy 325 Ft-os ajánlott postakész boríték + 10 Ft-ért egy LN (levélszekrénybe nem kézbesíthető jelzés)...persze a borítékot jól béleld ki, de akár egy gyógyszeres fiolába is rakhatod a karkötőt és azt a borítékba.
akkor fizessen nyugodtan érte 1050 Ft.ot, ha jó neki...de előbb beszéld meg vele
a pakk meg tök mindegy mekkora, csak doboz legyen és a zöld csomagkísérő férje rá...a maradék helyet meg tömd ki újságpapírral (20 kg-ig standard csomag)
mekkora a karkötő értéke?
Sok helyen másutt van a csomagokat és másutt a leveleket kezelő posta. Én pl mindent ajánlott levélként kérek, mert ha nem vagyok itthon, csak kb 5 percet kell sétálnom az illetékes postáig, ellenben a csomagért 1,5 órát kellene.
Tedd a karkötőt egy borítékba és a kísérő ajánlott küldeményes lapn jelöld be hogy csomag.
akkor a postakész boríték ára*15 bőven fedezné az értéket...
én tuti nem költenék rá 1050 ftot a postára, ha 335-ből is megvan
21:43-as
+25 ft-ért kérhető az ajánlott levélre kétszeri kézbesítés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!