Szerintetek is túl szép ahhoz, h igaz legyen?
Én Angliában élek..Nem tudom milyen kecsegtető dolgot mondtak egy csirkefeldolgozó üzemről,de ha túl szép akkor nem igaz..
A létminimumnál is kevesebbet fizetnek ki.A szállás szinte a közelben,és egymás-hegyén hátán aludnak az emberek..Itt dolgozni kell úgy hogy a tüdőd kiköpőd.
Ha elrontasz valamit már vonják is le pénzedből..Voltaképpen azért dolgozol,hogy ott legyen szállásod..Nem lesz lehetőséged sem nyelvet tanulni,sem új helyre menni..pusztán azért mert nincs időd..
Ezeket az infókat saját magam tapasztaltam...nem is dolgoztam ott 5 napnál tovább..
A matracgyárról (Dormeoi) meg annyit,hogy pár ismerősöm elment oda dolgozni..Hát az sem egy leányálom.Volt olyan aki 3 nap után inkább lelépett,de nem kért belőle..Ezeknél azért vannak sokkal jobb állások..
Akár segíthetnék is ha jól tudtok angolul...
Nézd ez egy robotoló meló.Mivel nem tudsz angolul így úgy fognak átverni ahogy akarnak..Jobb ha tudod,hogy bár Angliában van a csirkeüzem,de nem angolok a főnökök..
itt nincsen fizetett szabi,SŐT...Ha az elején azt mondják,hogy napi 8 óra akkor készülj fel,hogy soha nem lesz olyan napod hogy csak 8 órát dolgozol..Egy rémálom..Egyébként csodálkozom hogy ez a meló érdekel,hiszen nem is olyan régen volt a tévében,hogy milyen rabszolga meló ez...
Nyelvtudás nélkül nem szabad kijönni,mert sokkal többet bukik,és árt magának..
Ritkán nézek tévét.Nem láttam sajnos...
1ismerősöm volt kint,nem dicsérte halálra a melót de a pénz kárpótolta gondolom mert elég sok mindenre jutott neki ahogy elnéztem...Nem érdekel, h csirkéket kell kopasztani megcsinálom!:D A szállás az ami ez esetben aggaszt...nem szívesen laknék 1 szobába 5-6 emberrel!
Gondolom az útiköltséget meg levonják a fizetésből később...
egyszer a fókuszban volt,de én láttam ezt a Discoveryn,és a sprektumon is..elég sokat foglalkoznak ilyen esetekkel..
Van egy műsor a címe:Határsértők..egyik része pont erről szólt,hogy milyen körülmények között dolgoznak ilyen helyen az emberek..
De ha úgy érzed,hogy te képes vagy ott dolgozni,ha bírni fogod akkor nyugodtan vágj bele..Te tudod,hogy mire vagy képes..nem igaz???
Próbáljatok meg vmi.szállodai munkát találni,ott biztosítják a szállást igaz nem luxus,de külön szobája volt mindenkinek,zuhany,ágy,szekrény,wc.Ismerősöm 5 nap meló 2 szabadnap,igaz a szállás díját lefogták,de nem kellett keresgélni és helyben volt. [link] nyelvtudás kell,előtte telefonon is felhívták,de volt fizetett szabi és szabadnap is.Minden pénteken készpénzben fizettek.Tetszett neki,de csak szezon munka,télre bezár,ezért keresett mást.
Itt is kereshetsz melót: [link]
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!