Milyen ötlet szerintetek az, hogy turkálóban olcsón megveszem a normális ruhát kilóra és eladom vaterán?
Igen, nagyon sokan csinálják, én már ezért nem is nagyon vásárolok ezeken az oldalakon.
Ha bemegyek a turkálóba, ott ugyanazt megkapom fele annyiért, és olcsóbb a buszjegy, mint a postaköltség.
Egyesek pofátlan összeget el tudnak kérni egy turkálós ruháért, nagyon nem éri már meg aukciós oldalakon vásárolni.
Köszi!
Én is kénytelen leszek ezt a megoldást választani, hogy kiegészítsem a fizetésem. Tudom, bunkó dolog, de normálisan, minimálbérért dolgozva nem juthatok előrébb. :(
Már miért volna bunkó dolog? Van aki megörül hogy pont olyan kék blúzt lát fekete szegéllyel például amilyet szeretne és nem érdekli hogy te 200,-ért vetted és 800,-ért adod oda. Aki nem ott akar venni, menjen szintén turiba, mindenki tudja hogy a vaterán nem csak vadiúj termékek vannak. Amúgy a turik is zsákszám kapják a holmit, nem tudom mennyiért, de lehet hogy egy póló nincs húsz forint te meg segged vered a földhöz hogy de jó coca-cólás póló 250-ért. :D (például)
Így fogd fel! Hajrá, áruld csak! :)
Köszi! :)
Most a saját és kapott ruhákat adom el, de majd fizetéstől megyek turkálni valami jó cuccokat eladásra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!