Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen ötlet szerintetek az,...

Milyen ötlet szerintetek az, hogy turkálóban olcsón megveszem a normális ruhát kilóra és eladom vaterán?

Figyelt kérdés
Lehet ebből siker, ha olyanokat veszek meg, amit a többség megvenne?
2011. márc. 18. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem ezt már rengetgen csinálják
2011. márc. 18. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon sokan csinálják, én már ezért nem is nagyon vásárolok ezeken az oldalakon.

Ha bemegyek a turkálóba, ott ugyanazt megkapom fele annyiért, és olcsóbb a buszjegy, mint a postaköltség.

Egyesek pofátlan összeget el tudnak kérni egy turkálós ruháért, nagyon nem éri már meg aukciós oldalakon vásárolni.

2011. márc. 18. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
A szomszédom többek között ebből is él.
2011. márc. 18. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is kénytelen leszek ezt a megoldást választani, hogy kiegészítsem a fizetésem. Tudom, bunkó dolog, de normálisan, minimálbérért dolgozva nem juthatok előrébb. :(

2011. márc. 18. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Már miért volna bunkó dolog? Van aki megörül hogy pont olyan kék blúzt lát fekete szegéllyel például amilyet szeretne és nem érdekli hogy te 200,-ért vetted és 800,-ért adod oda. Aki nem ott akar venni, menjen szintén turiba, mindenki tudja hogy a vaterán nem csak vadiúj termékek vannak. Amúgy a turik is zsákszám kapják a holmit, nem tudom mennyiért, de lehet hogy egy póló nincs húsz forint te meg segged vered a földhöz hogy de jó coca-cólás póló 250-ért. :D (például)

Így fogd fel! Hajrá, áruld csak! :)

2011. márc. 18. 12:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Most a saját és kapott ruhákat adom el, de majd fizetéstől megyek turkálni valami jó cuccokat eladásra! :)

2011. márc. 18. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
nem figyeltétek még meg szinte mindenki az ilyen oldalakon akar meggazdagodni
2011. márc. 18. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért más lehetőségek is vannak a mellékkeresetre...
2011. márc. 18. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: például? Itthoni melók nem érnek semmit, egész nap nem szeretnék máshol lenni, itthon is van dolgom, nincs időm takarítgatni másnál és lehetőség sincs semmi.
2011. márc. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!