Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan legyek "normális"? : )
A legjobb FIÚ haveromba szerelmes lettem. Bizonyos okok miatt ezt nem közölhetem vele.....Meg vannak az okai:)
Nap szinten tartjuk a kapcsolatot, próbálom elfelejteni...Na a lényeg, hogy mindig, ha más csajjal van, vagy barátkozik, elfog a fétlékenység, a sírógörcs, és mindig "megsértődök rá". pedig nem akarok, ez úgy legbelül jön nálam magától....Mit tehetnék, hohy ne hibáztassam, és ne sértődjek meg? Ilyenkor próbálom belűl lenyugtatni magamat, de a fájdalom valahogy erősebb....
Kérlek írjatok:(
16/L
17:07 vok, pedig csak az segít, ha beszélsz neki az érzésiedről..
ez így nem lesz jó tanácsadó, ha továbbra is vele lógsz...
a fájdalom erősebb is lesz tőled, mert ilyen típus vagy!
van barátnője?
ha igen akk ismerkedj más helyes srácokkal meg ők biztos szívesen elfeledtetik veled - spasss
ha nem akk én a helyedben erősíteném a barátságunkat és ha tényleg már többször is elmentetek csak ti ketten valahova, akk utána megtenném felé az első lépést
ez ellen sajnos semmit nem tudsz tenni.
én is bele estem ebbe a hibába, csak én el is mondtam neki, és mi össze is jöttünk. 7 hónapja szakítottunk és azóta se beszéltem vele túl sokat. pedig előtte a legjobb barátom volt. és most nagyon hiányzik még mindig.:S
17:07es sajnos igen, én ilyen típus vagyok...:(
17:11-es Nincs jelenleg barátnője, csak oylanok, akik "kiszemeltek" vagy vonzódik hozzájuk. Igen, nagyon sokat vagyunk kettesbe, de scak azért, mert legeslegjobb brátok vagyunk 1 éve:)
Utolsó: sajnálom:(:(:(
Akkor talán a legjobb, ha kerítek valakit.....csak utálom, hogy mindig "megsértődök":(
Köszönöm a válaszokat:)
Hát nem hagyom, maximum erőt veszek magamon, de megmentemahogy lehet:-/:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!