Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dolgoznatok ingyen, ha nem...

Dolgoznatok ingyen, ha nem lenne epp lehetosegetek masra?

Figyelt kérdés
Lenne egy munka, ami nagyon nagy projekt es rengeteget kellene rajta dolgozni. Legalabb 1 evet. A tervezo nem tud fizetni nekem, viszont beleirhatnam az oneletrajzomba es adna referenciat, igy lehet, hogy nagyon sokat lenditene a karrieremen. En "palyakezdo" vagyok, eddig meg nem talaltam munkat. Mar tobbszor csinaltam ingyen munkat, de nem ilyen volumenut, es meg is igertem magamnak, hogy soha tobbe. Ezzel nagyon sok munka lenne, de ha bejonne, talan sok penz is (termeszetesen kotnek szerzodest, hogy a munkat en vegeztem el, igy a jogok utan nekem is jarna bevetel, ha jovedelmezo). Mit gondoltok, elvallaljam?
2011. márc. 16. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
persze, én elvállalnám, csak 1 kérdésem van, 1 évig miből fogsz megélni?:S
2011. márc. 16. 17:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nem lenne problema, babaval vagyok ugyis itthon, van ferjem, aki dolgozik. Csak felek, hogy be akarnak csapni. :S
2011. márc. 16. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
jézusom, ne vállald el!!!! ilyen munkát csakis pénzért. kihasználják a jó indulatodat. keresgess munkát, fogsz találni hidd el, ha először nem is a legjobbat, de fizetést fogsz kapni érte. ingyen dolgozni bárkinek is nem jó. jól bezsebelik utána a pénzt, és abból te nem látsz semmit. ne vállald el. inkább babázz, foglalkozz a picivel, és neten nézelődj, hátha találsz valamit, akár hirdetheted is magad.
2011. márc. 16. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemet mondtam, csak kivancsi voltam, hogy mas mit gondol. Nem ismerem annyira a munkaadot. Mar sokan kihasznaltak korabban, de azok nem nagy munkak voltak, ez viszont hatalmas.
2011. márc. 16. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
2. vagyok. nagyon jól tetted. senkinek nem szabad ingyen dolgozni, mert csak kihasználnak. nem is értem hogy gondolták ezt, hogy majd ingyen fogsz dolgozni. sulikban a gyakorlatokon is fizetnek az embernek, hát még így. örülök neki, hogy nemet mondtál.
2011. márc. 16. 18:10
 6/8 A kérdező kommentje:
En is felhaboritonak tartom, hogy valaki termeszetesnek veszi, hogy a masik ingyen dolgozik majd neki es raadasul kuli munkat.
2011. márc. 16. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Én személy szerint nem vállalnám, inkább csinálnék még egy nyelvvizsgát esetleg, azzal többre mész. 0 Ft-os megbízási szerződéssel elláthatod ezt a munkakört, tehát jogi akadálya nincs a dolognak, de én biztosn nem dolgoznék egy évig ingyen.
2011. márc. 16. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Igen hasznosak voltak!
2011. márc. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!