Egy sárga csekk mennyi idő alatt érkezik meg a "célba"?
Figyelt kérdés
és az lenne még a kérdésem hogy ami határidő rajta van az azt jelenti hogy addigra kell hogy megérkezzen az összeg vagy elég ha előtte megtörtént a feladás?2011. márc. 12. 13:56
1/5 anonim válasza:
Kb. 5 nap.
Addigra kellene, hogy beérjen a pénz, tehát a határidő lőtt 4-5 nappal kellene feladni.
de szerintem ezt ember nem tartja be... én sem :-))
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
és nemtudod egy büntetésénél is ilyen előzőékenyek?:D
2011. márc. 12. 14:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem örülnek, ha befizeted.
Nekem volt parkolás miatt büntetésem, legalább 1-2 hetet csúsztam a feltüntetett dátumhoz képest - nem történt semmi.
4/5 anonim válasza:
Ha büntetést fizettél be,és csekkel igazolni tudod,a rendőr mehet a sunyiba!!!
5/5 anonim válasza:
És nekem is pont ugyanígy vagyok,most vasárnap jár le a 30napos határidő,és Kedden fizetem be.Viszont,köszönöm ezeket a hozzászólásokat,megnyugodtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!