Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ápolási dij mellet mekkora...

Ápolási dij mellet mekkora összegű szociális segélyt kaphatok most?

Figyelt kérdés

Ápolási díjon vagyok nagymamámmal és tavaly novemberben igényeltem elöszőr segélyt, de sajnos sokra nem mentem vele és kiszurták a szemem 6000Ft-al oda írtam a lapon az akkor 14000Ft-os tandíjam, de most sajnos 25000Ft lesz és igazolásom is lesz róla. Előfordulhatok, hogy többet kapok most hogy sokkal több lett a tandíjam?

valaki esetleg tud erről valamit?

KÖszönöm

2011. márc. 12. 09:17
 1/3 anonim válasza:
Sajnos megszűnik az ápolás díj is.Már a hivatalban nyomtatványt sem adtak ki csak február 28-ig.
2011. márc. 12. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Kisgyerekes egyedülálló szülőkkel nem igazán törődnek,akik ráadásul még dolgoznak is,igaz fillérekért.

Nem igazán törödnek senki nyomorával

Tandij ügyben miért nem a szüleiddel beszélsz?Nem tudom mennyi idős vagy,de gyerektartás járna a részedre amig tanulsz.Vagy apukádtól,vagy anyukádtól,vagy mindkettőtől,persze egy megállapitott összeg,és nem dupla.

2011. márc. 12. 14:42
 3/3 A kérdező kommentje:
velük élek de ezzel is segiteni akarom öket mert félek hogy utcára kerülünk...
2011. márc. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!