Ápolási dij mellet mekkora összegű szociális segélyt kaphatok most?
Figyelt kérdés
Ápolási díjon vagyok nagymamámmal és tavaly novemberben igényeltem elöszőr segélyt, de sajnos sokra nem mentem vele és kiszurták a szemem 6000Ft-al oda írtam a lapon az akkor 14000Ft-os tandíjam, de most sajnos 25000Ft lesz és igazolásom is lesz róla. Előfordulhatok, hogy többet kapok most hogy sokkal több lett a tandíjam?
valaki esetleg tud erről valamit?
KÖszönöm
2011. márc. 12. 09:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos megszűnik az ápolás díj is.Már a hivatalban nyomtatványt sem adtak ki csak február 28-ig.
2/3 anonim válasza:
Kisgyerekes egyedülálló szülőkkel nem igazán törődnek,akik ráadásul még dolgoznak is,igaz fillérekért.
Nem igazán törödnek senki nyomorával
Tandij ügyben miért nem a szüleiddel beszélsz?Nem tudom mennyi idős vagy,de gyerektartás járna a részedre amig tanulsz.Vagy apukádtól,vagy anyukádtól,vagy mindkettőtől,persze egy megállapitott összeg,és nem dupla.
3/3 A kérdező kommentje:
velük élek de ezzel is segiteni akarom öket mert félek hogy utcára kerülünk...
2011. márc. 14. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!