Március 19-én (szombaton) nyitva lesznek a bankok?
Miért, mindegyikbe be akarsz menni?
Az első leírta, munkanap lesz, tehát nyitva lesznek. Egyedi nyitvatartásuk lehet, de ezt az érintett bankfióktól fogod csak megtudni, vagy a bank honlapján.
"Egyedi nyitvatartásuk lehet, de ezt az érintett bankfióktól fogod csak megtudni, vagy a bank honlapján."
Kedves 2.! Enyhe iróniát éreztem a válaszodban... Egyébként pont ez az egyedi nyitvatartás, ami érdekel engem, de azt hiszem, az lesz a legjobb, ha felhívom őket. Az a tuti.
". Egyébként pont ez az egyedi nyitvatartás, ami érdekel engem, de azt hiszem, az lesz a legjobb, ha felhívom őket. Az a tuti.
"
te most komolyan azt vártad, hogy az összes magyarországi bankfiók egyedi nyitvatartását beírja valaki ide?
Nem, én azt vártam, hogy valaki azt írja, igen, 100%, minden bankfióknak nyitva kell lennie!!!!! Itt ma mindenki zizi????
Köszönöm, nem kérek több választ!
de kapsz: nem KELL minden bankfióknak nyitva lennie, de mivel márc 19-e hivatalosan munkanap, ezért nyilván nyitva lesznek, más kérdés, hogy nem feltétlen hétfői munkarend szerint (=egyedi nyitvatartás)
amúgy meg erős szövegértelmezési problémáid vannak + olvasgasd már el, hogy TE mit írtál! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!