Valakinek van valamilyen tapasztalata az IBIDENNEL (Dunavarsány) kapcsolatban?
Én ott dolgoztam egy évet!
Operátorokat vesznek fel, vagyis gépkezelőket, de a munka így is inkább kétkezi pakolgatós, vagyis nehéz!
Az országból sokfelől vannak dolgozók,(hallottam tán határon túlról is)vannak akiket buszokkal hordanak naponta, és van munkásszálló Pesten.
A fizetés aránylag jó, de hallottam ismerősömtől hogy hiába emeltek, kb annyit keresnek most is mint 3-4 éve.
A körülmények nem tudom jobbak lettek-e azóta, hogy nem dolgozom ott, de nagy a fejetlenség és a kosz!
A csarnokokban nyaranta akár 40 fok is van, hallottam azóta sincs rendesen megoldva a hűtés.
van bónusz, de aki évközben betegszabin volt, az nem vagy nagyon keveset kaphat, mondjuk amúgy is "pofára" megy hogy ki mennyit, de ez is számít!
nagyon sokan megfordulnak ott, állandóan van felvétel, de sokan ott is hagyják az elején!
Nekem vegyes emlékeim vannak, de ez is csak egy munkahely, aki dolgozni akar, az ott is tudni fog!
tothkr!! szopdki a cigányok kukiját megjelenek a teszt iráson máris levannak szolva. Azt mondták 1 hét múlva értesítenek levélben.
És nem volt cigány csak elvétve 1-2.Főként fiatalok voltak.
Egyébként nekem főiskolai diplomám van,de a teszt nem volt könnyű szerintem.
Hát nem tudom, hogy felvesznek-e. Majd kiderül.
Van és nem is akármilyen.
-A felvételi fejre megy. Elfelejtik közölni, hogy itt bizony akad nehéz fizikai munka szép számmal. De ez nem számít, ember van elég.
-Kosz és mocsok van az egész gyárban plusz zajos. A por mennyisége fullasztó, elszívás alig.
-Az "emberek" ízületeit totál kicsinálja a termékek (2-7kg (min. kétszer, de akad ahol ötször is meg kell fogni) x700db) pakolása. Ha táppénzre mégy akkor ugrik a következő havi kajapénz és az erzsébet utalvány, ha még több (15 nap vagy annál több) táppénzre mégy akkor a fél éves bónuszodnak is búcsút mondhatsz egy évre. Ha beteg vagy akár fel is mondhatnak (nem egy esetről tudok, ahol alá is íratták az illetővel, hogy nem ott lett beteg)
-Csere-bere nincs a pozíciók között, így elég hamar siralmassá válik a munka monotonitása miatt. A kemencék miatt 50° meleg is megvan nyáron, amihez nekik hőmérőre van szükségük, hogy megállapítsák, hogy k..ott meleg van. A cs.vezetők 90%-a sutyerák, emberszámba se vesz, csak a darabszám legyen meg, amit folyamatosan emelnek. A határokon már rég túl vannak, alig van ember aki meg tudja és hajlandó is lehozni az általuk követelt darabszámot.
-Egyébként folyamatosan van felvételi a folyamatos elvándorlás miatt. Az új felvételisek 10-20%-a szokott maradni három hónapnál tovább. A legtöbben már az első hetekben feladják.
-Szóval egyszerűen megalázó az ibiden mint munkahely, viszont ha szeretnéd magad büdös állatnak érezni akkor csak ajánlani tudom ;)
Meloztam ott 1 evig! Jo nem volt a legjobb, de azert annyira szornyu sem volt. Csak annak szornyu aki lusta dolgozni, mivel azert kapsz szabadnapot is. Az igaz hogy a munka elejen az elso honapban a labadat nem fogod erzed annyira fog fajni a munkavedelmi cipo miatt. Aztan idovel hozza lehet szokni. Azt hogy pofara megy a felveteli es hogy munkanelkulieket vesznek fel altalaban na ez szerintem nem igaz. Onnan tudom, hogy en amikor voltam a tesztirason volt munkam, kerdeztek miert akarok felmondani ott. Elmondtam es nem kotottek bele es 1 het utan jott a level, hogy sikerult a felveteli es hogy jelenjek meg ekkor es ekkor.
A szamolasos teszten (100-hoz hozza kell adni 1,2 majd 3)es igy tovabb, a koncentraciodat merik. 1 perc per oszlop. Vagyis ha az elso oszlopban eljutottal majdnem a lap legaljara es a kovetkezo oszlopban csokken es csokken es a legutolso oszlopban alig tudtal mar valamit szamolni nos az olyanokat nem veszik fel, mert nem tud hosszu tavon koncentralni. Ami nagy hatrant a meloban. Am nem olyan rossz hely. Kerheted a szallason hogy csak egy szobatarsat akarsz csak azert fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!