Valakinek van valamilyen tapasztalata az IBIDENNEL (Dunavarsány) kapcsolatban?
Édes vagy, hogy megosztottad ezt velem, de momentán én az Ibidenről, mint Kft.-ről ,mint munkahelyről érdeklődnék.
:)
Egyszer voltam ilyen felvételi teszten... 3 része lett volna. Az első valami idióta teszt, a másodikat már nem tudom, utolsó pedig valami beszélgetés.
A teszt olyan volt, hogy volt egy A/4-es lap, tele négyzettel. Mindegyikből másik részen állt ki egy vonal.
Felül volt 5-6, ami alapján ki kellett választani az alsókból azokat, amik fent vannak. Nem tudom mi alapján javítottak, de nagyon sokan voltunk és se perc alatt "ellenőrizték".
Az alapján maradtak bent a következő fordulóra az emberek. Had ne minősítsem azokat, akiket marasztaltak...
Várakozás közben 4 kisebbségi állt mögöttünk. Az egyik lelkesen mesélte, hogy valami rokona hogy verte szét a 90 éves öreganyját pár forintért. Ők is ott maradtak az első forduló után.
Bocsánat, de csak így tudtam leírni ezt a tesztes dolgot, mert akkora hülyeség, hogy arra nincs szó.
Nem is bántam meg, hogy elküldtek.
Sziasztok!
Én is voltam ezen a teszten.
2 részből állt.Az első után kb 20 embert küldtek el.
Ez a kockás volt 4 különböző négyszög alatta 20 sor.
Ki kellett húzgálni a fenti négyszögeket.
Én bent maradtam. A második számolós volt 100-tól kellett
kezdeni majd 1 2 3 -at hozzáadni.1 perc/oszlop.
Utána összeszerelési rajzok voltak,bal oldalt szétszedve. jobb oldalt összerakva.
Párosítani kellett a rajzokat.
Majd egy géphez kellett ülni és amikor villant a fény a megfelelő számhoz nyomni egy ilyen ceruza félével gyorsan.
Utána személyes beszélgetés.
Azt mondták 1 hét múlva értesítenek levélben.
És nem volt cigány csak elvétve 1-2.Főként fiatalok voltak.
Egyébként nekem főiskolai diplomám van,de a teszt nem volt könnyű szerintem.
Hát nem tudom, hogy felvesznek-e. Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!