Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valakinek van valamilyen...

Valakinek van valamilyen tapasztalata az IBIDENNEL (Dunavarsány) kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
"Világvége, a sarkon balra..."
2011. febr. 20. 11:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem tudom, mire gondolsz. Ez a telephely neve. Szerintem baromi nyomasztó a semmi közepén egy bazi nagy "város", amiből sose jutsz ki, akkora. Kocsival biztos más.
2011. febr. 20. 11:27
 3/19 A kérdező kommentje:

Édes vagy, hogy megosztottad ezt velem, de momentán én az Ibidenről, mint Kft.-ről ,mint munkahelyről érdeklődnék.

[link]

:)

2011. febr. 20. 11:31
 4/19 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam ilyen felvételi teszten... 3 része lett volna. Az első valami idióta teszt, a másodikat már nem tudom, utolsó pedig valami beszélgetés.

A teszt olyan volt, hogy volt egy A/4-es lap, tele négyzettel. Mindegyikből másik részen állt ki egy vonal.

Felül volt 5-6, ami alapján ki kellett választani az alsókból azokat, amik fent vannak. Nem tudom mi alapján javítottak, de nagyon sokan voltunk és se perc alatt "ellenőrizték".

Az alapján maradtak bent a következő fordulóra az emberek. Had ne minősítsem azokat, akiket marasztaltak...

Várakozás közben 4 kisebbségi állt mögöttünk. Az egyik lelkesen mesélte, hogy valami rokona hogy verte szét a 90 éves öreganyját pár forintért. Ők is ott maradtak az első forduló után.

Bocsánat, de csak így tudtam leírni ezt a tesztes dolgot, mert akkora hülyeség, hogy arra nincs szó.

Nem is bántam meg, hogy elküldtek.

2011. febr. 20. 12:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy operátori munka lett volna.
2011. febr. 20. 12:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez is operátori munka. Köszönöm a hasznos választ! És ez konkrétan az Ibiden volt, vagy valami más kft ?
2011. febr. 20. 18:42
 7/19 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :) Igen, ott voltunk bent a cégnél egy teremben.
2011. febr. 21. 21:12
 8/19 anonim válasza:
egy ismim ott dolgozik ő nagyon szereti de elvileg azért ellenőrzik le olyan gyorsan mert meg se nézik igazán. már előre meg van kiket vesznek fel.
2011. máj. 22. 19:42
 9/19 tothkr válasza:

Sziasztok!

Én is voltam ezen a teszten.

2 részből állt.Az első után kb 20 embert küldtek el.

Ez a kockás volt 4 különböző négyszög alatta 20 sor.

Ki kellett húzgálni a fenti négyszögeket.

Én bent maradtam. A második számolós volt 100-tól kellett

kezdeni majd 1 2 3 -at hozzáadni.1 perc/oszlop.

Utána összeszerelési rajzok voltak,bal oldalt szétszedve. jobb oldalt összerakva.

Párosítani kellett a rajzokat.

Majd egy géphez kellett ülni és amikor villant a fény a megfelelő számhoz nyomni egy ilyen ceruza félével gyorsan.

Utána személyes beszélgetés.

Azt mondták 1 hét múlva értesítenek levélben.

És nem volt cigány csak elvétve 1-2.Főként fiatalok voltak.

Egyébként nekem főiskolai diplomám van,de a teszt nem volt könnyű szerintem.

Hát nem tudom, hogy felvesznek-e. Majd kiderül.

2011. máj. 30. 16:41
 10/19 anonim ***** válasza:
sziasztok. én most készülök, de honlapon az van, hogy ismerje meg gyárunkat ebben az időpontokban. akkor van felvételi is? mert nekem több mint 100 km, feleslegbe nem akarok menni. érettségim van, dolgoztam mar gyarban, jo volna ha sikerülne. amugy nehez a munka egy nőnek???
2011. jún. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!