Személyi igazolványom hamarosan lejár. Csináltatással kapcsolatban vannak kérdéseim!?
Tudom hogy nem éppen ide illik,de itt normálisabb válaszolók szoktak lenni,mint máshol,így itt kérek segítséget!
Hamarosan lejár a személyim.Azt tudom,hogy ha elötte csinálom meg,155,ha utánna akkor 4500...nade mi van akkor ha éppen aznap csináltatom meg,amikor lejár?Akkor mennyit kell fizetni?
Előre is köszi a segítséget:)
Májusban csináltattam én is és anyukám is.
1500Ft volt fejenként.
Az enyém még nem járt le, az övé hónapokkal korábban.
köszi szépen:)
nekem a szobi önkormányzatról lenne szó..itt bármi megeshet:D
mindenkinek köszi a választ,mindjárt felhívom őket és megtudakolom:)
Ja és pl. Dunakeszin már csak bejelentéssel fogadnak, tehát ott már nincs olyan, hogy besétálsz, amikor ráérsz és megcsinálják, hanem időpontot kell kérni!
Máshol is így van már?
Márc-ban nekem is esedékes lesz, a 17. ker-ben vajon hogy működik? Bocsi az off-ért :)
Szerencsen már régóta időpontot kell kérni minden okmányirodás ügyhöz. 2-3 hét múlvára adnak időpontot.
A személyit bármelyik okmányirodában megcsináltathatod.
Neten (a magyarorszag.hu-n keresztül) foglalhatsz időontot az okmányirodába, és akkor szinte semmit nem kell várnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!