Személyi igazolványom hamarosan lejár. Csináltatással kapcsolatban vannak kérdéseim!?
Tudom hogy nem éppen ide illik,de itt normálisabb válaszolók szoktak lenni,mint máshol,így itt kérek segítséget!
Hamarosan lejár a személyim.Azt tudom,hogy ha elötte csinálom meg,155,ha utánna akkor 4500...nade mi van akkor ha éppen aznap csináltatom meg,amikor lejár?Akkor mennyit kell fizetni?
Előre is köszi a segítséget:)
2. Személyi igazolvány újítás, pótlás
- születési anyakönyvi kivonat,
/házassági anyakönyv. kivonat/
- 1500 Ft, /ha van érvényes útlevél
vagy új típusú vezetői engedély/
- 3000 Ft, /ha nincs érvényes útlevél
vagy új típusú vezetői engedély/
- lejárt személyi igazolvány
Okmányirodánál érdeklődd meg.
nem cserélik ki ingyen a lejárt személyit.
nekem is most járt le,és és mielőtt lejárt volna előtte pár nappal vittem be.1500 forint illetékbélyeget kellett vennem.Vinni kellett egy fényképes igazolványt is ami érvényes(útlevél,jogosítvány,diákigazolvány ,bármelyik) Ha van akkor nem kapsz ideiglenes igazolványt,mert ezekkel az iratokkal tudod magad igazolni ha kell.Ha nincs egy érvényes igazolványod sem akkor 3000 forintot kell fizetni,mert kapsz egy ideiglenes igazolványt.
Érdemes felhívnod a helyi irodát ahol csinálják a személyit,és megkérdezni,hogy mit kell bevinned,és mennyi lesz.Ők pontos választ adnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!