Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mi van? A többi lent.

Most mi van? A többi lent.

Figyelt kérdés
Ma,azaz 2011.02.11.-napon próbáltam feltöltőkártyámra 5000Ft-ot feltölteni,de on-line,de azt jelezték vissza,hogy a telefonszámom nem tölthető szám,pedig a feltöltőkártyám még 2011.08.18.-ig érvényes.Igaz a telefonszámomat anno a vodafone-tól vittem át a T-mobile-hoz,mert volt erre lehetőség. A telefontársaságnál van még tetemes tartozásom,de én úgy tudom,hogy csak az előfizetéses szolgáltatást korlátozhatja,ill tilthatja le a szolgáltató,amíg a tartozás fennáll,de ez vonatkozik ezek szerint a feltöltőkártyás szolgáltatásra is,vagy amíg a tartozás fennáll,addig mennyit kellene a feltöltőkártyámra feltölteni,hogy tudjam a telefonomat használni,vagy vegyek másik sim-kártyát inkább,mondjuk egy másik szolgáltatótól? Baracsi Attila.
2011. febr. 11. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Mikor töltöttél utoljára?
2011. febr. 11. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!