Kihez lehet fordulni, ha a munkáltató nem adja ki a hivatalos papírokat?
A történet egyszerű, jan-ban felmondtak nekem és azóta hiába mentem be személyesen, hívtam a volt cégemet telefonon, hogy a papírokra szükségem lenne, csak igéreteket kaptam.
Szerintem ez nem fair dolog, ok, kirúgtak ennyi, de nehogy már csak az legyen elintézve, ami a cégnek fontos volt.
Ki ilyenkor a hivatalos szerv vagy más, aki eljárhat ez ügyben?
Mert telik az idő és nem tudok lépni!
Sűrgős lenne, kérlek segítsetek, köszi!
Szia, köszi a gyors választ, nem hatott a fenyegetés.
Marad mostmár a munkaügyi bíróság.
Még nincs új munkahelyem, de nagyon elegem van ebből a dologból.
Szia,
Nem tudom merre laksz, de általában mindenhol van jogsegély ! ez azt jelenti, hogy bemész, elmondod a problémád, mivel nincs kereseted, ingyenesen kikozvetítenek egy ugyvédhez, aki vágja az ilyen munkaugyes dolgokat és azonnal intézkedik, felvilágosít téged a jogaidról. Nyilván az elozo hozzásszóló is jól mondja, munkaugyi. Nekem is hasonló problémám van, én a jogsegélyre mentem!
Bármelyiket is választod, mindenképp megutik a bokájukat, sok szerencsét és ne hagyd magad!!!
Köszi a válaszokat :)
Nem hagyom magam és utánajárok a dolgoknak.
Ma azt mondta a munkaügyes exkolléga, hogy nem érti miért ilyen sűrgős a papírok elintézése...mondom tessék?
Jan. eleje óta ez megy....szép hozzáállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!