Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnék segítséget kérní?

Hol tudnék segítséget kérní?

Figyelt kérdés
Mínt mínden szegény családban nálunk ís problémák merültek fel és nem tudom kítől kérhetnénk segítséget.Családsegítővel már beszélt a párom és jövőhéten bírálják el,hogy megkaphatjuk-e a segélyt vagy sem.Albérletben lakunk és haví színten 25ezer forínt.És a kaukcíóval csúszúnk sajnos.Párom nem dolgozík,mert nem talál munkát.Sok helyen volt és sok helyre kűldött önéletrajzokat,de semmí pedíg vannak szakmájaí.Én gyesen vagyok egy 2éves gyerekkel.Gyes és családí pótlék durván 38ezer forínt.Nekem nem kell,hogy pénzben segítsenek csak élelmíszerben.Hol tudnék ebben segítséget kérní?Borsod megyében lakunk és ahoz,hogy íngyen kajára ís részesüljünk amí egy adagos ahoz ís 45nap az elbírálásí ídő.Kérem valakít akí tudja,hogy ez ügyben hova forduljunk annak köszönöm válaszát!
2011. febr. 11. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze majd egy öregasszonytól kérek,mert a szomszédban ílyen van.Bíztos örülne,ha maradék pénzét elkérném kölcsön.Tutí ötlet!
2011. febr. 11. 14:47
 12/14 A kérdező kommentje:
És nem kuncsorgok,hanem segítséget kértem hol érdeklődhetnénk.Ha nem tudod értelmezní a dolgokat ne válaszolj!
2011. febr. 11. 14:49
 13/14 anonim válasza:

Szegény, most olvastam vissza, miket írtak neked. Jól lehúzott valami kedves kötekedő! De remélem azóta megoldódni látszik a problémád! Kitartást Nektek!

(2.válaszoló voltam megint)

2011. febr. 16. 07:12
 14/14 A kérdező kommentje:
2dík válaszoló! Köszönöm az együtt érzésedet majd helyre jön egyszer!
2011. febr. 16. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!