Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnék segítséget kérní?

Hol tudnék segítséget kérní?

Figyelt kérdés
Mínt mínden szegény családban nálunk ís problémák merültek fel és nem tudom kítől kérhetnénk segítséget.Családsegítővel már beszélt a párom és jövőhéten bírálják el,hogy megkaphatjuk-e a segélyt vagy sem.Albérletben lakunk és haví színten 25ezer forínt.És a kaukcíóval csúszúnk sajnos.Párom nem dolgozík,mert nem talál munkát.Sok helyen volt és sok helyre kűldött önéletrajzokat,de semmí pedíg vannak szakmájaí.Én gyesen vagyok egy 2éves gyerekkel.Gyes és családí pótlék durván 38ezer forínt.Nekem nem kell,hogy pénzben segítsenek csak élelmíszerben.Hol tudnék ebben segítséget kérní?Borsod megyében lakunk és ahoz,hogy íngyen kajára ís részesüljünk amí egy adagos ahoz ís 45nap az elbírálásí ídő.Kérem valakít akí tudja,hogy ez ügyben hova forduljunk annak köszönöm válaszát!
2011. febr. 11. 14:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Légyszi ne írj mindent hosszú í-vel, nagyon szépen megkérlek rá.
2011. febr. 11. 14:23
 2/14 anonim válasza:
100%
Esetleg a védőnőt megkérdezhetnéd, hátha van valami helyi kezdeményezés... nálunk ő tud ilyeneket.
2011. febr. 11. 14:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem jó a rövíd és azért.Jobb lenne ha kíhagynám és nem értenétek?Segítséget kértem nem kötekedést
2011. febr. 11. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a máltaisok itt is vannak (miskolc),ők adnak
2011. febr. 11. 14:31
 5/14 anonim válasza:
100%
Próbáld meg a helyi egyházak valamelyikét. Biztos tudnak segíteni.
2011. febr. 11. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Rendszeres gyermekvédelmi segély

rendkívüli gyermekvédelmi segély

lakásfenntartási támogatás

ezeket mind beadtad?????

közhely: internet lemondása?????

te nem találsz munkát??????

amit írtál pénz, abból teljességgel kizárt, hogy kijöttök, hihetetlen, szóval, ha kérsz segélyt, akkor kicsit reálisabb összegeket írjál.

2011. febr. 11. 14:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak írom,hogy.Mível az állam jóvoltából a párom munkahelye megszünt munkanélülí segélyt ís 1hónap múlva kap.Egyébként nem magyarázkodní vagyok ítt hanem segítséget kérní.Ennyít erről!
2011. febr. 11. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:

14:38-as vagyok

25 e ft az albérlet. Rezsi nincs? vagy azzal együtt annyi? kizárt.

Ha mégis 25 e ft az albérlet rezsivel, akkor a fennmaradó 13 e ft-ból hogy éltek meg egy 2 éves gyerekkel??

A havi kajája és teje, tisztálkodás, stb... többe kerül csak a gyerekre nézve.

Csak nehogy elvegyék tőletek, mert ebből a pénzből még egy háziállatot is csak éppenhogy eltartasz, nemhogy egy 3 tagú családod.

Szóval tényleg nem értem a bevétel-kiadás összegeket.

2011. febr. 11. 14:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Megint én 14:38.

Akkor kérj a szomszédtól kölcsön, ha tudod, hogy jövő hónaptól lesz normális bevételetek.

Mi is nagyon rosszul állunk, mégsem egy fórum oldalon kuncsorgok, hanem az önkormányzatnál.

2011. febr. 11. 14:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Rezsí ís van,víllany meg víz.De ennyíre részletessen nem akartam belemenní.Szerínted hol van olyan albérlet ahol níncs rezsí?Talán ha szülővel élsz akkor.De legközelebb nem teszek fel kérdést ha csak kötekedés van belőle!
2011. febr. 11. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!