Egy általános modellszerződés mikor évül el?
ha egy inernetes oldalra felraknak valakit, szerződésre hivatkozva, az mikor évül el?
nem arra vagyok kiváncsi hogy mért írtam alá!
Még valami...
Ha ez egy online szerződés, akkor a felmondást kezdeményezheted elektronikus úton (e-mail), vagy ha van a cégnek postacíme akkor ajánlott levélben kérheted a szerződés felbontását.
Ha a szerződés időtartamára gondolsz, az minden esetben rögzítve van, hogy meghatározott X időre szóló, vagy meghatározatlan időre szóló. Mindkettő felmondható, azonban figyelembe kell venni a szerződésbontásra vonatkozó pontokat a szerződésekben, néha feltételei vagy konzekvenciái vannak.
egy szég aláiratott velem egy szerződést, munkákat ígért, amiket nem kaptam meg. képek kerültek fel az oldalukra, amiket többszöri felszólításra kérésre sem vettek le. a cég már nem működik. de a sszerződés határozatlan időre van kvázi örökre.
ilenkor ki a helyzet? a képekből neki knincs hasznuk mégsem voltka hajlandóak leszedni azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!