Axánál vagyok magánnyudíj tag,80 ezer a hozamom, az összeg befizetésem 500 ezer mennyit kapok majd kb? mert nagyon érdekelne!
Hát konkrétan majd ők a hasukra ütve számolnak egyet. Ugyanis a férjemnek akinek 820 ezer volt a számláján 21 ezret akarnak kifizetni, a kollégáinak akiknek éppen csak eléri az 500 ezret ők 38 és 70 ezer között kapnak majd elvileg, ezt írták levélben. A kérdésemre, hogy mondják meg, miként számolják a reálhozamot nem tudtak választ adni, mint ahogy arra sem, hogy jött ki nekik a 21 ezer ekkora összegre és a kevesebb befizetett összegnél pedig több.
Lesz dolga a PSZÁF-nek azt hiszem :)
Én ma tudtam meg, hogy a befizetett 700.000 forintom után a reálhozamom 0 forint.
Remélem agyonbünteti az AXA-t a PSZÁF.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ellopják az emberek pénzét.
Én 1998 jan. óta vagyok tag,nem váltottam pénztárt soha, a befizetésem 1.171.000 aminek a hozama 319.000, ebből kapok 8600 ft reálhozamot.
Cseppet csalódott vagyok, amióta olvastam néhány olyan történetet, amikből az derül ki, hogy vannak akik 3 év tagság után a reálhozamom többszörösét kapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!